Hvordan male en nakenmodell

 

1.

Gjenkjenne at læring å male naken er viktig for din kunstneriske utvikling. Du må få proporsjonene, skyggen og bevegelsene akkurat akkurat fordi alle vet hva en menneskekropp skal se ut. Du kan ikke skjule feilene dine under klær.

2.

Vær takknemlig for at noen er villige til å stille naken til et rom fullt av kunststuderende. av et rom av fremmede og modell, så vær så takknemlig.

3.

Oppvarming. Typisk starter modellen ut med holdes bare i kort tid, slik at du får tak i essensen av bevegelsen fort før du går videre. Noen av disse gestetegninger kan være mer interessante enn et mer forsiktig gjengitt maleri.

4.

Konsentrere seg om en kroppsdel. problemer med hender eller føtter, bare maling dem og la resten være for når du er mer dyktig. Eller du kan jobbe med noe annet med hver pose.

5.

Kom ned det som er viktigst først. Hvis du ikke har tid til å fullføre maleriet i løpet av økten, vil du kunne jobbe med det hjemme.

6.

Husk at du holder en pose i flere minutter kan være slitsomt. Gi modellen mange pauser, spesielt hvis du har bedt om en vanskelig stilling.

7.

Hold deg til kommentarer for deg selv. Aldri noensinne merke til modellen ' s kropp. På samme måte vil en profesjonell modell aldri kommentere kunstnerens ferdigheter.

8.

Ta av kameraet. Med mindre du er en kjent og strålende artist, vil ingen modell tillate deg å ta bilder. Ikke bry deg med å spørre.

Tips og advarsler

  • Husk at forskjellen mellom et flott maleri og det som ikke er noe spesielt, er ofte belysningen. Sørg for at du har noen bevegelige lys tilgjengelig. Ikke bare arbeid under floriserende taklamper.
  • Gi modellens rekvisitter som stoler, plattformer og piedestaler. Gi ham eller henne noe å holde.
  • Det er ingen grunn til at din maleri av en naken modell ikke kan være blå, oransje eller annen farge. Det må ikke være av hele kroppen. / li>
  • Husk at en naken modell trenger et varmere rom enn du kanskje foretrekker. Jo mer komfortabel modellen din er, desto bedre er økten. Pass på at modellen har et privat område å kle av og kle på.
  • Du registrerte deg for noe som heter 'figurstudio', og der du er, med lerret og maling - og en naken person. En levetid med å leve med sosiale tabuer forteller deg å se bort. Hvordan snakker man til, mye mindre maling, en naken person? Følgende trinn vil hjelpe deg.