Spørsmål om Bathtub Refinishing

  Boligeiere kan forynge utseendet på deres slitte eller ujevnlige badekar ved å finpusse det med den riktige typen belegg. Dessverre kjenner mange amatører ikke de viktige teknikkene som er viktige for å fremme en jevn og varig finish. Før du kommer i gang, bør du vite svarene på noen av de vanligste spørsmålene om badekarreparasjon.

Hvordan Skal jeg rense badekaret?

Amatør malere undervurderer vanligvis rengjøringsprosessen. Primer og maling vil ikke holde seg til en skitten overflate. Brukere bør bruke en kraftig trisodiumfosfatrenser for å fjerne smuss og såpeskum.

Hvordan skal jeg tilberede badekaret?

Badekar er ikke egnet for lakkadhesjon. De krever slitasje før påføring. Ellers vil de avvise deres nye overflater. -grit sandpapir for å generere en tann til primeren og maling for å holde seg til.

Trenger jeg en primer-base?

Badekar krever et grunnlag av primer som vil bidra til å fremme en slitesterk og langvarig overflate . En akryl latex primer passer for denne typen prosjekt.

Hvilken type e av finish er best egnet for badekar?

Fordi badekar er utsatt for stor trengsel, krever de et slitesterkt belegg som er i stand til å motstå motgang. Epoxy-maling på apparatet er det ideelle valget for badekar, fordi det gir en attraktiv glans og er motstandsdyktig mot vekt, fuktighet og friksjon.

Hvordan skal jeg bruke primer og maling?

Akryl latex primere og apparater Epoxy maling er tilgjengelig i sprøytebokser. Gjøre det selv kan spray på belegget hvis de ønsker det. De kan også bruke en pensel som er produsert til bruk med vannbaserte belegg.

Hvor lenge inntil badekaret er klart for bruk?

Gjør det selv å vente 12 timer før du bruker karet. Dette vil tillate malingen å tørke og helbrede.