Hvordan lage en personlig helligdom

 

1.

Bestem temaet eller betydningen av helligdom. En helligdom kan være et sted å huske, en påminnelse om å fokusere på målene dine, et meditasjonsverktøy, et religiøst uttrykk, en forståelse av noe eller noen du elsker, eller bare et uttrykk for glede eller kreativitet.

2.

Bestem på skjemaet på ditt alter. Du kan lage et helligdom i enhver form, inkludert en liten nok til å passe i lommen, en permanent helligdom å vise på et bord, et stort helligdom for å vise utendørs eller en ublu helligdom på en hylle eller et hjørne av en hage. Tillat at skjemaet ditt gjenspeiler temaet ditt.

3.

Finn eller bygg grunnlaget for helligdom. Du kan bruke funnet gjenstander som grunnlag for en permanent helligdom, for eksempel kampboks, skyggekasser eller små kister, eller du kan bygge hvilken base du vil. For en midlertidig helligdom, velg hyllen eller bordet du vil montere den på. For et utendørs helligdom, velg bare stedet.

4.

Samle viktige objekter for ditt personlige helligdom. Objektene kan være alt du finner personlig meningsfylt, og som hjelper deg med å fokusere på temaet ditt. Tenk på naturlige gjenstander som bergarter og tørkede planter, samt små eiendeler som betyr noe for deg. Fotografier er også et godt tillegg til et helligdom. Objektene trenger ikke nødvendigvis å logisk samsvarer med templet ditt, så lenge du finner dem intuitivt knyttet til temaet.

5.

Lag flere objekter, om nødvendig. Vurder å lage tegninger, carving eller sculpting figurer, eller sying små gjenstander. En helligdom krever ikke mye kunstnerisk ferdighet, så lenge det du lager, er meningsfullt for deg.

6.

Samle ditt alter. Eksperimenter med forskjellige arrangementer av objekter før du forplikter deg til et design. For et permanent helligdom, lim limene dine til basen. For et uhyrlig helligdom, bare ordne objektene og sørg for at de er stabile.

p> plasser helligdom hvor som helst det ser ut til å tilhøre. Helligdom er en melding til deg selv, så bare du vet den beste plasseringen.

Tips og advarsler

  • Det finnes ingen faste retningslinjer for å lage en personlig helligdom. En helligdom kan være så enkel som plassering av en stein og en spray av tørket gress på en hylle.
  • En personlig helligdom er et kreativt uttrykk for en viktig følelse, lyst eller tanke. Siden en personlig helligdom er satt sammen bare for den personen som lager den, er det ingen regler å følge. I stedet vil et helligdage tillate deg å tappe inn og ære din egen kreativitet. Les videre for å lære å lage en personlig helligdom.