Hvorfor kalles Adipose Cells Signet Ringceller?

 

Hva er adipose celler?

Adipose celler er fettceller i kroppen. Når det undersøkes i bindevev i en stor konsentrasjon, blir området referert til som fettvev. De fleste vanlige, sunne fettceller er sfæriske når de undersøkes alene, men formen er lett forandret når cellene presses sammen i tett pakket fettvev.

Hva skjer med fettcellene?

Fettceller har en stor globulv av fett i midten av cellen. For å forberede et utvalg av fettvev til undersøkelse under et mikroskop, blir fettet oppløst ved hjelp av alkohol og xylol. Kikket under et mikroskop, har fettcellene etter bearbeiding en plass hvor fettkulaen var. Dette skyver kjernen til den ene enden av cellen hvor den flater ut. Kollagenfibre opprettholder cellestrukturen fra deres støtte på utsiden av adipose cellene. Cytoplasma av cellene skaper grensen mellom det indre av adipose cellen fra utsiden.

Hvordan fettcellene ligner signettringer

Signetringer har en rund base hvor ringen passer rundt fingeren, men toppen av ringen er et flatt område der en familiekamre eller signet er innskrevet. Denne flate delen av ringen er det som minner noen mennesker om kjernen i adipose cellen når den er flatt i glidelagrepreparater.