Hvordan kjøpe mye magnetisk hematitt

 

1.

Bestem hvilken hensikt magnetisk hematitt skal tjene. Lærere som bestiller prøver av mineral til klasserommet, må kanskje bestille mer enn noen som ønsker å lage noen få smykker.

2.

Besøk treasuregemsandcoins.com og black-bear -haversack.com for å undersøke magnetisk hematitt som begge sider tilbyr. Begge steder selger mineralene ved pundet.

3.

Legg varen i handlekurven din. Begge nettstedene har en 'Legg i handlevogn' -knappen i elementbeskrivelsen. For å øke mengden hematitt du kjøper, forenkle endre 'kvantiteten' til et høyere tall.

4.

Fullfør transaksjonen ved å legge inn kredittkort og fraktinformasjon. Treasuregemsandcoins.com aksepterer PayPal-betalinger, og kan derfor være et bedre alternativ til de uten kredittkort.

5.

Se etter lokal perle og smykker på rockngem.com/showdates .asp hvis du ønsker å kjøpe magnetisk hematitt direkte fra en leverandør. Disse viser seg sporadisk og gir sjansen til å håndtere produktet før du kjøper det.

Tips og advarsler

  • Hvis du kjøper magnetisk hematitt for en bestemt funksjon eller arrangement, sørg for å bestille online flere uker på forhånd.
  • Magnetisk hematitt er vanligvis et glatt metallisk mineral. Magnetisk hematitt av forbrukerkvalitet kommer mest i oval form, selv om den er tilgjengelig i mange former. Mineralet har mange bruksområder, selv om det er mest etterspurt etter sine antatte terapudiske egenskaper. Mange nettbutikker tilbyr formede stykker av magnetisk hematitt som er klare til å bli laget til smykker, selv om større mengder mineral er tilgjengelige for mer generelle formål.