Hvordan lage din egen eksotiske kalender

 

1.

Legg litt glanset fotopapir i skriveren, slik at din hjemmelagede kalender har bilder av høy kvalitet og er holdbar, som en kalender du vil kjøpe i butikken.

2.

Logg på et nettsted som tilbyr gratis kalenderenes sidemaler (se Ressurser). Klikk på hver måned og last ned malene til datamaskinen din.

3.

Åpne hver måneds malingsside på datamaskinen, høyreklikk på hver med musen og velg 'Skriv ut' fra menyen som dukker opp. Kontroller at innstillingene for skriverprogramvaren er på 'Full Page', og klikk 'Skriv ut.'

4.

Ta 12 eksotiske bilder med et digitalkamera. Kontroller at du har et minnekort i kameraet du kan overføre til datamaskinen eller en USB-kabel som er kompatibel med kameraet ditt. Hvis dine personlige bilder ikke er eksotiske, kan du besøke et nettsted som tilbyr gratis bilder av eksotiske steder , biler eller modeller (se Ressurser).

Ta ut minnekortet fra kameraet og hold det i minnesporet i datamaskinen eller koble til kameraets USB-kabel til datamaskinen. Åpne mappen som holder bildene, høyreklikk på hvert bilde og velg 'Skriv ut.'

6.

Punch hull på alle sidene med en 3 hulls slag. Slik at kalenderen din vender ut mot den riktige måten, ordne sidene slik at malingssidene vender opp og på høyre side, og fotosidene er forsiden ned og opp ned. På denne måten vil 3-hulls slag legge hull på toppen av hver malside og bunnen av hver fotoside. Punch deretter et sentrert hull på motsatt kant gjennom alle sidene, slik at du kan henge kalenderen.

7.

Åpne tre bindemiddelringer og slipp dem gjennom hvert hull for å holde kalenderen sammen. Åpne kalenderen og heng den på en negl på veggen.

Hvis du ikke kan finne en eksotisk kalender i butikken med bilder du liker, kan du enkelt lage din egen hjemme med digitale bilder. Du vil nyte kalenderen din enda mer mens du merker ned hendelser fordi du kan styre se på kalenderen. Det er enkelt å lage en kalender hvis du har de riktige materialene, som finnes i de fleste kontorforsyningsbutikker.