Hvordan lage din egen røkelse pinner

 

1.

Klargjør den aromatiske delen av røkelsen for å brenne. Ta store biter av krydder eller plantemateriale, og legg det i skålen av mørtel og knus ingrediens med pistelen til den er blitt knust til de minste partiklene som er mulige. Alle aromater må være helt fri for fuktighet for å produsere en aromatisk røkelsebase av høy kvalitet. Når den aromatiske er blitt knust helt, fjern den fra mørtelet og hold den til siden i en separat beholder.

2.

Mål og hell nok Makko røkelsebinder inn i mørtelet til lik ti prosent av den aromatiske vekten. Bindemidlet trenger ikke å være i noen større prosentandel sammenlignet med røkelsens aromatiske, slik at lukten av å brenne Makko ikke overhenger fordelen av aromaterapien produsert ved forbrenning av aromastoffene. Ti prosentregel er den beste tommelfingerregelen når du lager stavfarging fordi det gir den beste blandingen for forming og tørking når du er ferdig.

3.

Hell de knuste aromatene tilbake i mørtel med Makko når Makko har blitt knust så mye som duftmaterialet. Kombiner blandingen sammen til de to ingrediensene er helt blandet og røkelsen tar på seg en tykk, fuktig tilstand. Fjern blandingen fra mørtel og legg den på et stykke vokspapir.

4. Legg en røkelsepinne laget av en bånd av bambusflate på et annet stykke vokspapir. Ta en mengde materiale fra den aromatiske og Makko-blandingen og spred den ut over og i en rett linje med bambus røkelsepinne. Brett vokspapiret over slik at blandingen og pinnen er i bunnen av en 'V' av vokspapir. Nå begynner du å klemme og rulle vokspapiret med stokken røkelse inni. Fortsett å rolle og klem pinnen og den aromatiske blandingen sammen til blandingen danner en lang, tynn røkelse, fest rundt bambus.

5.

La den nye røkelsespinnen rulle av rullende vokspapir og på en flat overflate dekket med brun papirpose og la den tørke i minst tretti minutter. Fortsett å pakke og rulle røkelse over bambuspinner til alle aromatiske og røkelsesbindemiddelblandinger brukes. Etter tretti minutter tørking på en brun papirsekk bør du holde røkelsen i en holder og la den tørke helt på alle sider.

Bind sammen din hjemmelagde røkelse pinner for fremtidig bruk og meditasjon. Gi dem bort til venner og se hvor mye de elsker din gave. Brenn dem når du vil slappe av eller trene og bli tradisjonelle i ditt eget personlige rom med røkelse av røkelse du har gjort når du lærte å lage røkelsepinner.

Tips og advarsler

  • Pak et tomt halm med røkelsesmaterialet hvis du ikke kan gjøre røkelsen for hånden. Sett inn en bambus røkelse pinne i den ene enden av halmen og pak den andre enden til full. La det tørke i førtio åtte timer, og trekk deretter røkelsen fri fra halmen.
  • Legg alltid Makko-røkelsesbinderen sakte til du har riktig konsistens av aromatisk og bindemiddel. Sett for mye bindemiddel i blandingen, og du må kjøpe flere aromater for å knuse og blande for røkelsen å brenne som den var ment. Noen aromater bør håndteres med hansker for å beskytte utsatte skinn, øyne, munn og nese fra over eksponering og mulig allergisk reaksjon på følsomme forstyrrende og optiske systemer i kroppen.
  • Før teknologien var det natur. Naturlig mat, drikke og aromater ble tilberedt i tradisjonelle metoder av hengivne åndelige livsstil ved bruk av naturens ingredienser. Røkelse brent i hjemmet gir fordelen av aromaterapi under meditative øyeblikk av fred og ensomhet. Tradisjonen med å lage røkelse Sticks fortsetter i dag. Twenty first century røkelse beslutningstakere skaper unike dufter for egen personlig bruk ved å blande og melde den perfekte kombinasjonen av naturlige ingredienser for å produsere en behagelig lukt når de brennes. Se etter naturens dufter som kilden til åndelig vekst og indre fred . Enkel å lage røkelsepinner kan produseres med få ingredienser og verktøy ved hjelp av disse enkle å følge 'Hvordan' trinnene.