Hvordan tegne en kvinnelig figur

 

1.

Begynn med å plassere 8 lysestrek som retningslinjer som strekker seg fra toppen av papiret til bunnen. De bør være jevnt fordelt. Dette vil være høyden på den kvinnelige figuren. Føttene kommer til bunndashen, og hodet vil grøfte det øverste bindestrek.

2.

Skar grovt i eggets eller ovalt form av hodet. Dette bør ta opp mellomrom mellom bindestrekene 7 og 8. Figurenes hode vil være proporsjonalt en åttende av hele høyden.

3.

Plasser 2 punkter som indikerer Skulderpunktene er omtrent halvveis mellom punktene 6 og 7. Skulder vil være bredere enn hodet, men ikke for brede, siden dette er en kvinnes figur.

4.

Sett en annen 2 prikker som angir midjen ved den fjerde bindestrek. Midjen til en kvinnes figur skal være smalere enn hofter, men ikke så smal som hodet. Slipp ned halvveis mellom punktene 4 og 5 for å plassere prikkene for hofter. De vil være nesten like brede som skuldrene.

Plasser 2 punkter som angir hvor knærne er, rundt dash 6. Deretter plasserer du 2 prikker ved dash 8, som angir hvor føttene kommer til å treffe.

6.

Forbind lett prikkene for å tegne figuren. Rund om kantene. Fyll ut lårene, kalvene og føttene.

7. Legg til armene. Elbuene skal slå rundt midjen høyt, og avstanden til håndleddet skal være omtrent det samme.

Tips og advarsler

  • Når proporsjonene er riktige, flytt punktene rundt for å endre posisjoner og stillinger. Dette kan gjøres ved å heve en hofte og legge en knyttneve på den, bøye armene eller strekke ut en legg ut.
  • Husk at hver kropp har forskjellige proporsjoner. Begynn med denne retningslinjen, og gjør deretter endringer for å legge til forskjeller.
  • Du kan lære å tegne kvinnelige figurer ved å følge en enkel formel. Gjør deg klar til å tilbringe litt tid, øve, slette og skisse igjen til figuren ser realistisk ut. Følg disse instruksjonene.