Animal Tracking Aktiviteter

 

Plassering

Velg et nettsted hvor dyr (og så sporene) sannsynligvis vil bli funnet. Vurder en lokal park, tilflugtssted eller gård. Større dyr og spor er lettere å få øye på.

Forskning

Forskning dyrene som ofte finnes i området, deres vaner. Dette gir deg en god ide om hva slags skapninger du kan spore.

Vær særlig oppmerksom på fargene, tidspunktet på dagen eller natten, dyrene er aktive, hvilke mat de foretrekker, deres oppførsel og utseendet på sporene.

Besøk

Besøk nettstedet og prøv å få øye på dyrene. Soloppgang og solnedgang er begge gode tider for å gjøre et første forsøk, så mange dyr er på farten, mens menneskelige forstyrrelser er minst.

Hold til kanten av området mest sannsynlig å være vert for dyreliv. Ikke gå gjennom hele området, eller din nærvær og duft kan skremme bort dyr i timer eller dager.

Record

Ta notater på dyrene du finner og bruk notatene for å gjøre mer grundig studie. Når du vet hvilke dyr som bruker området, kan du fokusere på å finne informasjon som er spesifikk for de dyrene.

Bevis

Ta med et kamera eller en videoopptaker og få film av dyrene du ser. Hvis dyrene beveger seg, kan du prøve å følge på sikker avstand og spore dem aktivt med kameraet.

Gjennomgå båndene og bildene dine for å finne områder som sannsynligvis vil holde spor. Dette er de stedene du kan returnere for å lage utskrifter av utskrifter. Andre sannsynlige steder for å finne dyreprøver inkluderer gjørmete banker eller kanter av vannveier, hvor vegetasjonstynner og fuktig bakken holder formene godt.

Casts

Gjør gipsstøper av utskrifter i feltet for å ta tilbake som suvenirer å studere eller vise.

Bland to deler Gips av Paris til en del vann. Rør i 3 minutter, til blandingen oppnår et tykt smørutseende. Pek på beholderen for å fjerne eventuelle bobler.

Omgir sporet med en 1-tommers tykk stykke papp, og skaper en ringformet damme for blandingen. Dette hjelper kastet til å danne en dyp base, noe som gjør sluttstykket mer solid. Hell gipset straks inn i ringen, ved siden av sporet, slik at det går inn i visningen indirekte.

Vent en halv time, eller til gipset kurerer, for å fjerne støpningen fra utskriften. Dyrsporingsaktiviteter er en fin måte å underholde barn på og lære dem om deres miljø. De er også en mer humane form for jakt, hvor trofeer består av kaster av spor og utrolige bilder og video av dyr i deres opprinnelige habitat. Disse aktivitetene kan oppnås med minimal utstyr eller planlegging og med liten innvirkning på dyrene eller miljøet.