Hvordan besøke Whitney Museum of American Art

 

Få mest mulig ut av ditt besøk til museet

1.

Prøv å spre besøket over 2 dager om mulig. Museets samling er så massiv at det vil være vanskelig å dekke alt på bare en dag.

2.

Museet er mindre overfylt på helgen morgen. Skolegrupper besøker noen ganger på ukedagsmorgen og mange turister stopper om kvelden.

3.

Sjekk de to offisielle nettstedene som vedlikeholdes av museet før du besøker. Bortsett fra Whitney Museums offisielle nettsted, har Whitney også et andre hjem på nettet, kalt Artport: Whitney Portal til Net Art (se Resources nedenfor). Artport er som en virtuell skiftende utstilling, og er en god måte å Bli introdusert til de mange kunstverkene som er plassert i museet.

4.

Ta deg tid til spesielle utstillinger på Whitney i løpet av året. Nylige eksempler inkluderer en samling av filmer og videoer av Gordon Matta-Clark, en berørende utstilling av afrikansk amerikansk historisk fotografi.

5.

Hent opp en museumsbrosjyre. Dette vil hjelpe deg å forstå utformingen av museum og velg hvilken rekkefølge du foretrekker å se de mange utstillingene.

6.

Se Andy Warhol Filmprosjektet, et stort arkiv av historien til et av Amerika s topp avantgarde artister. Prosjektet inneholder over 200 filmer, alt fra skjermtester til spillefilmer.

7.

Ta American Voices lydtur. Turen guider deg gjennom museet for å hjelpe deg med å se de 27 viktigste brikkene i bygningen.

Tips og advarsler

  • Museet er plassert i en Storslått bygning som er et strukturelt mesterverk av seg selv. Mange elskere av arkitekturen stopper ved å bare beundre stedet uten å anerkjenne det som Whitney Museums hjem.
  • Whitney Museum of American Art i New York City og er referert til av lokalbefolkningen som 'Whitney.' Museet ble finansiert i 1931 av Gertrude Vanderbilt Whitney, som samlet en utrolig personlig kunstsamling. Whitney huser nå over 12.000 kunstverk på områder som er så forskjellige som tegninger og video.