Truede Mississippi dyr

 

MDWFP truede dyr

MDWFP forbyder spesielt jakt, forstyrrelser eller innsamling av følgende truede dyr:

Svarte bjørner
Grå og Indiana flaggermus
Florida panthers < Alle sjøskildpadder
Svartknoppede, ringete og gultblåste sawback skilpadder
Gopher skildpadder
Regnbue, sørlige hognose, østlige indigo og sorte furu slanger (Referanse 1)

Mississippi sorte bjørner

Både Louisiana og amerikanske svartbjørn lever i Mississippi. Louisiana Black Bear er på listen over føderalt truede dyr, men den amerikanske sorte bjørn er truet i Mississippi. MDWFP startet sin egen forskning program på de svarte bjørnene i 2002, da deres statewide tall hadde dyppet til rundt 50. Et program for å gjenopprette nesten 8 000 hektar privat land til skog- og våtmarksbjörnens habitat betalte grunneierne til å registrere deres land i mellom 10 og 15 år. Siden da, Den svarte bjørnenes fødselsrate har økt dramatisk, med kvinnelige s fra andre stater som migrerer til Mississippi for å heve sine unger. (Referanse 2).

Gult-flettet kartskildpadder og Gopher-skilpadder

National Geographic anslår tallet for de ferskvanns gulvete kartskildpaddene som bor i Mississippi Patchagoula River System at rundt 50.000. Dette gjør det, ifølge Turtle Conservation Fund, den 25. sjeldeneste skilpadden i verden. Skildpaddene blir ødelagt av forurensning, tap av nestende habitat gjennom landbruksvannbruk og jegere (Referanse 3 og Ressurs 1). Antall gopher skilpadder har falt ikke bare på grunn av urbanisering, men på grunn av innføring av cogongrass og brannmyrer. Kolonier av brannmyrer spiser på unge skilpadder, og svært invasive cogongrass folkemengder ut vegetasjon skildpaddene normalt spiser (referanse 2).

Snakes

Nå opp til 8 1/2 fot er den østlige indigo slangen den lengste i Nord Amerika. En MDWFP-ansatt sist fanget og sluppet en i naturen i 1985, men det har vært forsøk på å gjenoppbygge den. Denne slangen er avhengig av truede gopher skilpadder som en stor matkilde. Den blå, røde, sorte og gule fargen gjør regnbuens slange umiskjennelig. Funnet i elver, innsjøer og dammer i sørøstlige Mississippi, tilbringer det meste av tiden sin i sanden. Forurensning og kanalkonstruksjon ødelegger sin habitat. Ingen sydlig hognoslange er tatt i naturen i Mississippi siden 1976. Wildlife-eksperter mistenker importerte brannmyr kan ha ødelagt slangerne 'egg og unge, noe som gjør dem til Utdød i staten.

Mens sorte furu slanger fortsatt finnes i Mississippi s DeSoto National Forest, rapporterte US Fish and Wildlife Service i 2001 at deres historiske tall i staten hadde falt med nesten en tredjedel og at en fjerdedel av dem var i fare fra ødeleggelse av habitat. Mange av disse slangene er blitt drept av de nye motorveiene som er bygd i sørlige Mississippi (Ressource 2).

Havskildpadder

Mississippi s sjøskildpadder bor i statens Gulfvann. De forlater havet bare for å legge eggene sine hvert femte år. Mange av disse skilpaddene reproduserer ikke før de fyller 15. De fleste av deres Mississippi-nesting finner sted på Gulf Islands National Seashore, hvor deres reir er kraftig beskyttet. Turtlene er fanget i reker eller dø fra eksponering for petroleumsbaserte giftstoffer fra Gulf Oil Rigs. Mange flere dør fra å bruke ufordøyelig nektet som plastposer (Resource 2).

Florida Panthers, Grey Bats og Indiana Bats

Fra og med 2001 var ingen Florida panthers var kjent for å eksistere i Mississippi, heller ikke var grå og Indiana flaggermus trodde å avle eller dvale der. Mississippi s Nongame og endangered Species Conservation Act, vedtatt i 1974, definerer som truet noen av statens inhemske dyr hvis overlevelse er enten truet eller i ferd med å bli slik. Department of Wildlife, Fisheries and Parks (MDWFP) håndhever loven og oppdaterer statens liste over truede dyr hvert annet år. Noen av Mississippi s truede dyr har også fått beskyttet status i henhold til loven om truede arter av 1973 (Resource 2).