Fremgangsmåte for produksjon av Flash-papir

 

Hva er blitspapir?

Blitspapir er et spesielt behandlet papir som brukes av tryllekunstnere i en rekke triks og forestillinger. Når det berøres av en varm gjenstand, for eksempel en litet sigarett, kamp eller gnist, brister den raskt inn i en lys flamme som ikke etterlater aske bak. Mens den er tilgjengelig på magiske utsalgssteder, er det et relativt enkelt produkt å produsere med lett funnet materiale. I tillegg, siden Institutt for transport anser blitspapir som et farlig stoff, vil det bli lagt til avgifter når det bestilles via posten.

Komme i gang

Ved å bruke en vanlig carper cutter, kutte du en standard størrelse vegflare og legg til de hvite krystaller som er inne i flaren.

Opprette lag

Hell en kopp Hvit Ånd, som også noen ganger kalles Stoddard-løsningsmiddel og kan lett bli funnet hos maler- eller kunstneres butikker, Legg inn en liten sauspanne og bland i krystallene fra flareen (det skal være omtrent to store sms). Kok på et komfyrområde ved laveste varmen, rør noen ganger, i omtrent en time, eller til krystallerne helt oppløses. Når de er helt oppløste, bør det være to lag med materialer i pannen - en tykk sirupaktig substans som flyter på toppen av et klarere væskelag. Ved hjelp av en skje, flytt forsiktig topplaget til et grunt parabol.

Etterbehandling Touches

Legg biter av toalettpapir av beste kvalitet du kan fi Sett inn i parabolen, sørg for at de ikke berører. La dem suge i sirupen i ti minutter. Bruk hansker, overfør forsiktig biter av fuktet toalettpapir til et Teflon-belagt matlagingsark. Fortsett å suge mer toalettpapir til sirupen er borte.

La det tørke og så klar til bruk

Dekk arket med papirhåndklær og la det sitte i solen i flere timer for å tørke helt. Når de er tørre, er blitspapiret klar til bruk. Det er utallige triks som du kan bruke dette enkelt laget for.