Skal Bluebird Houses bli renset ut?

 

Tidsramme

Bluebird hus skal rengjøres og på plass innen midten av mars, når fuglene kommer tilbake fra deres vinterhytter. Blåfugler bygger vanligvis deres første reir i begynnelsen av april, ofte tidligere i det sørlige USA.

Nesting Season

Ta ut redenen etter at fledglings har forlatt, vanligvis to til tre uker etter at de lukter. Siden bløtdyr hekker opptil tre ganger i sesongen, vil de være mer tilbøyelige til å bruke huset igjen hvis det er tomt.

Høstopprydding

Gi dine blåbærhus en siste, grundig rengjøring og foreta nødvendige reparasjoner etter siste løvblad, vanligvis i slutten av september. Fjern nestet, ruskene og dryppene og skrubbe huset med en 10 prosent blekemiddelløsning eller såpe og vann.

Overveielser

Oppbevar fuglhuset til våren for å holde mus, spurver og starling fra å flytte inn. Hvis du ikke gjør det Ønsker å fjerne fuglhuset, plugg åpningen med en klut eller en trebit.

Andre tanker

Bluebirds vil noen ganger bygge en ny rede på toppen av en gammel, men den øvelsen er risikabelt. Gamle reir tiltrekker seg parasitter, støv og insekter. Den nye rede kan også hvile i en høyde som gjør egg og fledglings enkle for rovdyr å nå. Bluebirds kan være masete om hvor de bor. De foretrekker hus som er fri for rusk og at bare blåbær har brukt. Rengjør bluebirdhusene dine regelmessig, og du vil oppfordre bluebirds til å returnere hvert år.