Hvilke mat foretrekker ekorre?

 

Ekornpopulasjoner

Mengden mat i miljøet påvirker direkte antall ekorn. Matmangel - spesielt av ekorn - utløser migreringer til andre områder. Sultne ekorn bærer ikke ung som ofte. Sterke lagre mat med gode planteavlinger i regntunge år oppmuntrer til mer avl og økte overlevelsesnivåer, noe som fører til større befolkninger. Støtegodsavlinger produserer fete, sunne avlspopulasjoner.

Tidlig vår

I løpet av slutten av vinteren og tidlig på våren kommer de første kullene til babyekorn. De kommer til å føle på knopper og blomster i hardtreetrær som søtgull, lønner, eik og elver. Det foregående årets avling av ekorn er borte, med mindre Det har vært en stor avling det foregående året. Pleie babyekornene holder foreldrene aktivt på jakt etter mat, som heldigvis er tilgjengelig i spirende blader nær nestet.

Sen vår

Som våren kommer hele tiden, blir sopp, mulbær og andre spiselige sopp tilgjengelig. Ekorn er også opportunistiske feeders og begynner å trykke nabolaget fuglmatere. Ekornresistente matere kan redusere dem, men fuglene hjelper ved å slippe frø fra materen til bakken, noe som gir en stabil, næringsrik matkilde. Insekter smelter og gir en tilgjengelig proteinkilde.

Tidlig til Midt-sommeren

I mai og juni begynner bæravlinger å komme inn; brambles og busker begynner å produsere sin frukt. De små begynner å fôre for seg selv. Men ekorn har en ekstra utfordring for å finne mat - rovfugler begynner å trene sine nestlinger, og ekorn er en primær matkilde.

Sen sommer

Korn i melkefasen er klar i juli og august. Ekorn fortsetter å mate på sopp, sopp og de løvrike delene saftige planter. Om sommeren, etter at trefrukter og mulberger er borte, og før nøttene er fullt modne, må ekorn bevege seg ned fra trærne til fôr på bakken, der de er mer sårbare. Som sommeren går framover, begynner andre frukter å rive i trærne. Ferskener, villkirsebær, druer, blommer og epler vises, etterfulgt av ville jordbær.

Høst

Om midten av august begynner ekorn å jobbe på hickory nøtter først, deretter alle slags frø og tidlige ekorn. De begynner å spise frukten av sukkeraksler og honningspuster, så andre trefødte frukt som valnøtter og pekannøtter. Ripe mais er tilgjengelig, som er beechnuts og poke bær, frø fra cypress trær og furu kegler. Ekorre skjuler nøtter, frø og andre holdbare matvarer i kufferter over hele området hvor de nest.

Vinter

For å forberede seg på vinteren, skjuler ekorn massive mengder mat. De husker ikke hvor de gjemte dem, og regner med å finne noen av hundrevis av cacher. Noen ganger er cachene utmattet før nye knopper vises på våren. Ekorre tar ofte på å rive søppelbeholdere og tilgjengelige butikker på mat på gårder. bli et mål for disse svært fastgjorte foragere. Ekorn er primært vegetarianer, men inkluderer noen insekter i deres dietter. De fleste av det de spiser inkluderer røtter, blader, stengler, skudd, bark, frukt og nøtter fra et bredt spekter av planter. Ekorn er bygget for å klatre med lange kropper og store haler, noe som hjelper balanse og skarpe klør for å klamre seg til grener og lemmer. I en uke bruker en ekorn sin egen vekt i mat.