Hvordan bli en illustratør eller tegneserier

 

1.

Lær å tegne. For en illustratør eller tegneserier betyr dette at du tegner hver dag for å perfeksjonere denne ferdigheten. Freelance artist og forfatter Michael Fleishman anbefaler at du trekker fra livet ofte, og nærmere bestemt at du trekker folk fra livet. Mye av illustrasjon og tegneserier senterer rundt menneskefigur, så jo bedre du vet det, jo bedre kan du tegne det.

2.

Lær de nyeste programmene. Dette er en følge av å lære å tegne. Mange illustrasjons- og designprogrammer finnes på markedet. Lære å bruke dem vil potensielt gi deg nye verktøy som du kan jobbe med. Det gir deg også en forståelse av lingo som bransjepersonell vil bruke. Ikke kjenne disse betingelsene vil få deg til å virke uprofesjonell.

3.

Delta på en universitets kunst, illustrasjon eller sekvensiell kunstopplæringsprogram. Mange mennesker har naturlig talent, men ifølge Arbeids- og statistikkdepartementet er kunstnerne som har den beste sjansen til å jobbe i feltet, de som er opplært. I tillegg vil disse programmene ofte gi deg tilgang til fagfolk fra industrien og hjelpe deg med å utvikle din portefølje.

4.

Utvikle en stil som er din egen. Folk skal kunne å se på arbeidet ditt og identifisere det som ditt.

5.

Lag en portefølje av kunsten din. Du vil bruke eksempler på ditt beste arbeid. Du kan gjøre opptil 20 , men hvis du bare har 10 flotte biter og 10 middelmådige biter, la de middelmådige brikkene ut av porteføljen din.

6.

Bygg et nettsted. Du vil inkludere artisten din ' s bio, eksempler på arbeidet ditt, kontaktinformasjon og annen informasjon du mener er relevant for folk å vite om deg. Ta med informasjon om nettstedet ditt på alle dine vanlige markedsføringsmateriell også.

7.

Start en blogg om illustrasjon eller tegnefilm og snakk om bransjen, men bare snakk litt om deg selv. Å være go-to person for informasjon om yrket, vil etter hvert føre folk til å begynne å spørre om deg en nd arbeidet ditt.

8.

Sett sammen en markedsføringsplan og markedsføringsmateriale. Mens du vil gjøre mye av ditt salgsfremmende arbeid på nettet, må du også ha standardelementene som bedrifter bruker, for eksempel visittkort, flygeblad, postkort og reklameartikler.

9.

p> Gjør en kampanje med vanlig postering. Du vil ha ansiktet ditt foran dine potensielle kunder ofte nok til at de husker deg, men ikke så ofte blir de irritert. Sende en ny epost om hver 30 til 90 dager handler om riktig.

Tegning av kule bilder for å leve er den daglige virkeligheten til de kunstnerne som arbeider i illustrasjon og tegneseriearbeid. De lager visuelle meldinger for bøker, artikler eller på nettet. Gode ​​tegneserier og illustratorer har en stil som er lett identifiserbar og tydelig. De finpusser denne stilen over mange års praksis og gjennom prøving og feiling. Imidlertid er innsatsen verdt det, ifølge Illustrasjonsverktøy. Å ha en distinkt stil er ofte nøkkelen til en ville-illustratør eller tegneserier som får jobben over noen andre.