Hvordan tegne Sonic

 

1.

Begynn med en sirkel for hodet. Ikke vær redd for å gjøre sirkelen perfekt. Få den grunnleggende formen som grunnlag for resten av tegningen.

2. Legg til en mindre oval for torso. den ovale under og litt overlapper hodet. Den ovale skal være høyere enn den er bred. Hvis Sonic står stille, kan den ovale være rett opp og ned. Hvis Sonic kjører, bør den ovale være litt tiltet for å indikere bevegelse

3. Angi med enkle linjer hvordan beina og armene er plassert. Sonic er vanligvis avbildet løping, så skisse bøyde armer og ben. Når en figur løper, vil armene og beina er bøyd minst 90 grader.

Neste tegne quills, som vil se ut som tre v-former eller haifinner fra toppen av hodet til toppen av ryggen. De er ikke helt rette linjer, men bør kurve til punktet litt for å skildre en løpende figur.

5. Legg pynte ører, store øyne og en liten svart nese på forsiden av ansiktet hans.

6.

Tegn i hendene en d føtter. Fødtene vil være veldig grunnleggende ovale former, mens hendene vanligvis er knyttneve. Angi knyttneve med grunnleggende firkantede former. Trekk fingrene i hendene.

7.

Rund ut bena og armene, og legg til siste detaljer. Detaljer som må inkluderes er øyenbryn, en liten linje munn, striper på skoene og et indre øre.

Tegning Sonic the Hedgehog er enkel og kan gjøres med noen grunnleggende linjer. Følg trinnene nedenfor for å lage en enkel Sonic. Som et hvilket som helst emne, bryte ned Sonic i grunnleggende former. Husk å bruke blyant og skisse lett før du gjør sluttlinjene mer permanente.