Hvordan tegne Wildlife Books

 

1.

Planlegg fokusen til boken din (eller bøker, hvis aktuelt). Skriv en oversikt over de emnene du vil dekke. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilke planter og dyr du trenger for å fotografere og skissere for referansematerialer. Det gir deg også en ide om hvilken type forskning du trenger å gjøre.

2.

Gå ut og fotograf og / eller lage skisser i skisseboken din om dyrelivet du vil inkludere i boken din. Fang dyrene og plantene fra ulike vinkler. Når det gjelder dyr, prøv å samle flere bilder av dyret i forskjellige stillinger og engasjere seg i ulike aktiviteter.

3.

Skriv ut referansebilder for tegningene dine. Sørg for at du har mange bilder av dyrene og plantene i nærheten. Dine bilder skal avsløre detaljene i det du håper å fange. Hvis de ikke har detaljene du vil ha, ta mer referansebilder.

4.

Gjør noen Foreløpige grove tegninger av dyrene og plantene du 'inkludert i boken din. Trene ut aspekter som dyr, dine ideer for alle plantedele og andre elementer i miljøet der disse levende ting bor. I dette trinnet gjør du Sørg for at du har problemer med sammensetning, farge og andre tekniske problemer som utfordrer tegningen.

5.

Lag de endelige tegningene for din dyrelivsbok. Hvis du har valgt For å bruke et medium som kull, som smelter lett, må du spraye bildene med et fikseringsmiddel og la dem tørke.

6.

Få tegningene dine fotografert av en fotograf som spesialiserer seg i å lage utskrifter for bøker og blader. Sørg for at bildene ikke har noen refleks på dem, og at fargene du har valgt, gjengis nøyaktig. For eksempel, hvis du har gjort tegninger på Scarlet Tanagers, må du sørge for at du har reprodusert fuglens levende røde nøyaktig i tegningene dine. Be fotografen om å sette alle bildene på en CD for deg.

7.

Legg ut boken din i et programvareoppsett for sidelayout. Legg til alle bildene du har opprettet pluss enhver skriftlig tekst.

8.

Lag en PDF-fil av boken din, lagre den på en CD eller USB-minnepinne og ta den til forlaget eller skriveren som vil skrive ut boken din.

Mange mennesker liker hobbyer som fuglekikking eller insamling av insekter. Disse menneskene stole på guidebøker som inneholder nøyaktig informasjon og detaljerte bilder for å kunne delta i deres hobbyer på et dypere nivå. Hvis du lager en bok for disse formål, vil du vurdere sluttleseren når du begynner arbeidet ditt. For å lage nøyaktige tegninger av fagene dine, bør du tilbringe mye tid i de foreløpige stadiene. Dette sikrer mer nøyaktige endelige tegninger for boken din.