Hvordan fondet øke med en kunstauksjon

 

1.

Se etter kunstnere som er villige til å donere kunst. Gi dem beskjed om at kunstauksjoner gir dem sjansen til å motta gratis publisitet, og avslør hvordan du planlegger å markedsføre arrangementet.

2.

Hjelp artisterne å velge et minimumsbud for deres arbeid. Du vil overbevise kunstneren om å holde prisen i et rimelig utvalg for å unngå å skremme potensielle kjøpere.

3.

Sørg for at stedet du velger er romslig. Det vil trenge nok veggplass til å vise de forskjellige kunststykkene. Bruk lys og bakgrunn for å markere verkene.

4.

Sett sammen et program som gir kunstnerne biografier og informasjon om oppgavene til auksjon.

5.

Lei en personabel og erfaren auksjonarius som er kunnskapsrik om kunst. Du vil at kjøperne skal bli underholdt når de biter på brikkene. Hvis de er i godt humør, er de mer sannsynlige å bruke mer penger.

Gi notater til auksjonarius på kunstverket som selges. Emcee skal kunne gi en detaljert beskrivelse til potensielle kjøpere.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk på å auksjonere en kunstneres søppelpost. Alt arbeid skal være av høy kvalitet.
  • Hvis du er overveldet av kravene, gjør ikke alt selv. Lei en utenforfest som har erfaring med å arbeide med kunstauksjoner.
  • En kunstauksjon er en sofistikert og enkel måte for en ideell organisasjon å skaffe penger. En slik innsamlingshendelse er enkel å organisere, og vil tiltrekke seg kjøpere som er ivrige etter å bruke penger på kunstverk av høy kvalitet. Den beste delen er at fondinnsamling med en kunstauksjon krever lite overhead.