Hvordan Olje Maling Svart Vann

 

1.

Motstå fristelsen til å presse store mengder Mars Black fra røret og legg det på paletten for å takle denne svarte vannet. Faktisk er det få ting i den naturlige verden som er solid svart i farge. Du bør ikke bruke solid svart maling for å skildre en mørk vannmasse. Resultatene ville ikke være overbevisende.

Erstatt en kombinasjon av Raw Umber, en dyp preussisk blå eller en mørk lilla, og et snev av Payne s Gray - i stedet av ren svart fra røret. Bygg denne overflaten opp i tynne lag med glasur for å lage en svart som er visuelt dyp. Start med en glasur av Raw Umber blandet fra oljemaling og et tynningsmedium som linolje eller tørkeolje. andre strøk av preussisk blå glasur, vær forsiktig med å ikke dekke de rå Umber kantene av vannet nær kysten. Legg til et tredje lag av Payne s Grey glasur, igjen å la både Raw Umber og Prussian 'vise gjennom' på steder .

3.

Mal i refleksjonene for å gi den svarte vannet. Alt vann, inkludert vann om natten, gjenspeiler gjenstander. Uansett tidspunktet på dagen i maleriet, maling refleksjoner av strandlinje vegetasjon, trær, skyer og himmel, på din svarte vannkropp. Bestem det riktige synspunktet og avgjøre hvilke gjenstander som skal reflekteres på vannet. Ikke tegne elementer som ikke finnes på land eller i himmelen. Skiss disse elementene på toppen av det svarte vannet --- i omvendt - med en tynn pensellinje lysgrå. Bygg opp bildene med ekte farger (grønne trær, blå himmel) som har blitt drastisk nedtonet for å gjenspeile effekten av bilder på en svart speiloverflate. Hvis du bruker refleksjoner, husk at refleksjonen må ha en kilde: solen eller månen. Mal det også.

4.

Legg høydepunkter til det svarte vannet. Sollys og måneskinn bryter på en vannkilde og forårsaker fortellingene 'diamanter' av lys. Bruk raske dab eller korte ripples av ren Titanium White for å indikere et inntrykk av denne brekningseffekten. Disse lysdiamanter bør være konsentrert på vannet som om de stammer fra solens eller månens plassering i himmelen.

5.

Arbeid kysten i det svarte vannet og omvendt. Grensen mellom vannkroppen og kysten er sjelden bestemt. Du vil øke realismen hvis du blander kystlinjer eller bankvegetasjon i elven eller innsjøen, og blander elven eller innsjøen til kystlinjen også.

Hold fast på realisme med mindre maleriet er et rent fantasibilde. Ikke legg til dyr på kysten som ikke ville være der i naturen, som duer midt på natten. Ikke overpopulere scenen din.

Tips og advarsler

  • Stopp maleri når effekten trives med ditt øye. Den verste feilen i oljemaleri, og det vanskeligste å lære, er å vite når du skal stoppe. Overarbeidede malerier er mørke, gjørmete og har ikke noe drama.
  • En observant maler kan se at vann i en innsjø eller en elv ikke er blå i det hele tatt. Vannkilder er nesten alle farger, men blå, faktisk på grunn av sedimenter i vannet, vegetasjonen og tilstedeværelsen av bølge og våkne produserende bergarter. Vannkilder er ofte svarte i utseende, selv i lyset av dagen. Det tar et forsiktig øye og en forståelse av malerenes kunstform for å fange utseendet til svart vann i oljemaling.