Hva er noen vanlige spiselige gress, ugress og blomster?

 

Røtter

Burdock er en vanlig plante som finnes i det verdensomspennende. Planten vokser opptil fem meter høy, og har lilla blomster som vokser fra burs. Roten er en vanlig grønnsak som brukes i mange japanske retter. Kull er næringsrik og høy i jern, inulin og gunstige oljer. Burdock hjelper nyrer, lever og kolon å fjerne avfall fra kroppen.
Kikorrot er en annen vanlig spiselig rot som ofte blir stekt og brukt som kaffesubstitut. Queen Anne's Lace er en vilt, spiselig gulrot som er vanlig, men knapt høstet på grunn av dens likhet med den dødelige giften Hemlock planten.

Greens

Purslane er en vanlig, saftig plante høy i omega-3 fettstoffer syrer og vitamin C. Stenglene er vanligvis en rød-rød farge med ovale blad. De vokser ofte nær bakken og bladene vokser til 1-1 / 4 tommer.
Nettles er også vanlige i naturen, de kan suges eller tilberedes, men det må utvises forsiktighet for å unngå den kvelende følelsen som er forårsaket når de blir rørt. Den svingende følelsen forsvinner når den er kokt eller juiced, og planten har mer mineraler enn hvetegressjuice. br /> Lammekvartalet er en rikelig plante som ligner på spinat. Frøene og bladene kan brukes som mat og har høy protein, vitamin A, kalsium, fosfor og kalium.

Blomster

Klover er en veldig vanlig blomst som kan legges til salater eller juiced. De inneholder en høy mengde protein.
Maskros fl owers er en av de vanligste ukrudtene for å angre plener og hager. Blomstene, bladene og røttene er spiselige, og gir sterke helbredende fordeler for kroppen, inkludert å hjelpe til med å rense leveren og nyrene. Blomstene og bladene av tre sorrel er også spiselige i små doser. Bladene på denne planten ser ut som en shamrock, og den har gule blomster. De brukes ofte til å smake desserter eller salater. I høye doser er kjemiske oxalis i anlegget giftig. Wood sorrel bør brukes sparsomt.

Gresskorn

Det er mer enn 400 typer gress. Alle gress anses som spiselige og sunne. De vanligste gressene som spises, er havregryn, hvete, bygg og andre frokostblandinger. Gress inneholder protein og klorofyll, som er sunt for kroppen. Mange gress inneholder også magnesium, kalsium, jern, fosfor, kalium og sink.

Advarsler

Det er viktig å riktig identifisere planter i naturen før du bruker dem. Mange planter er dødelige, eller kan forårsake alvorlige bivirkninger. Noen av disse plantene ligner likevel andre planter som er spiselige. Medlemmer av den ville persillefamilien, som Gift Hemlock, kan forårsake døden. Gift Hemlock var anlegget som drepte Sokrates da han ble tvunget til å drikke det som en straff. Planten er ofte forvekslet med Queen Anne's Lace, som er spiselig. Andre planter kan forårsake permanent skade på kropp eller hjerne. Mange ville planter, gress og blomster som regnes som ugress kan brukes til mat eller medisinske formål. Mange av disse plantene kan ha blitt introdusert av tidligere bosettere, men så glemt over tid og til slutt fordømt fra hagen som ugress. Blant de ville plantene er spiselige korn, rotgrønsaker, grønne grønnsaker og medisinske urter som er fri for alle som er villige til å lære seg identifikasjon og bruk.