Hva er noen vanlige edderkopper funnet i Illinois?

 

Cellar Spider

Med sine lange spindelbein er kjelleren edderkoppen ofte feilaktig for sin mer kjente fetter, høstmannen eller 'pappa langben' edderkoppen. Denne blekgule edderkoppen, omtrent en fjerdedel tommer lang, har en rund cephalothorax (hode og thorax) og en langstrakt buk. Den naturlige habitat av kjelleren edderkoppen er i grotter og under overhengende banker, ifølge Illinois State Museum, men det er ofte funnet å bo i kjellere, kjeller og mørkere hjørner av boliger eller lager, henger opp ned i sin tilfeldig formede web.

Spindelvevspinne

Spindelvevspinnen, også kjent som den kamfødte edderkoppen på grunn av kam-formede børster på bakbenene, kommer i fargerne brune eller svarte med forskjellige markeringer og mønstre på kroppen. Med sin lille cephalothorax og bulbous abdomen har spindelvevspinnen en klassisk 'spider' form. Ifølge Illinois Department of Health bygger spindelvevspinnen vanligvis sin uregelmessige form i nærheten av gulvene i varehus, garasjer og kjellere, hvor den feller sitt bytte ved hjelp av børstene på bena. Hvis plasseringen av en nettside viser seg å være urentabel matmessig, vil spindelvevspinnen bevege seg videre, slik at nettet blir samlet for å samle støv.

Brown Recluse Spider

Den brune spindelspinneren er sjelden funnet lenger nordover enn sørlige Illinois , ifølge Illinois Department of Health. Du kan identifisere dette en mellomstor, lysebrun edderkopp med det mørkebrune, fiolinformede merket rett bak øynene på cephalothoraxen. I naturen ligger den brune ekkelen vanligvis under bergarter eller logger, men det er fornøyd med å leve innendørs, bebo mørke hjørner eller skap, eller innvendig i møbler eller bak bildene. En rovende edderkopp, hviler den hvile hvilen om dagen og jakter på insekter om natten. Bitten av den brune ekkelen er giftig for mennesker, men sjelden farlig, med mindre den er ubehandlet.

Yellow Sac Spider

Den gule sac spider er den vanligste arten av sac spider funnet i Illinois hjem. Disse blekgule, raskt bevegelige skapningene vokser, inkludert benspenning, ikke større enn kvart. Sann til navnet, spinner denne edderkoppen en rørformet sac, vanligvis i tak- eller baseboards hjørner eller i rammer av vinduer og dører, der den hviler om dagen. Om natten kommer den gule seksspinneren ut av sin sak for å jakte på mat. Den gule sekspinneren vil bite hvis den er forstyrret. Bitten føles generelt som et skarpt sting, produserer lokalisert rødhet og hevelse, men er sjelden farlig.

Hoppespindel

Hoppespindelen har en kompakt kropp som vanligvis vokser til ikke mer 1/2-tommers lang. Vanligvis svart og fuzzy, med hvite, røde eller iriserende grønne markeringer, spider denne spinneren to øyne som er tydeligvis større enn de andre seks. Som du kanskje har gjettet, tjente spinneren sin moniker på grunn av sin unnerving evne til å hoppe på sitt byttedyr. Illinois State Museum bemerker at hopping edderkopper kan bli funnet innendørs, men generelt foretrekker å leve ute, henger ut på steiner og kvister om dagen og gjemmer seg innvendig av sprekker og sprekker om natten.

Nursery Web Spider

Barnehagen Web edderkoppen kommer fra navnet sitt fra å praktisere en 'barnehage' av blader og silke for å beskytte den unge. Selv om det er mulig å vandre innendørs ved et uhell, foretrekker barnehagepinneren utendørs levende. Ifølge Illinois Department of Health, av alle barnehage web edderkopper, er fiske edderkoppen spesielt slående. Den bor vanligvis på strandlinjen, bor på båtbrygger og vannlevende vegetasjon. For å fange sitt byttedyr, som inkluderer skapninger som er så små som små fisk og frosker, vil fiskespindelen scamper over vannet eller til og med dykke under det, og fortsetter å bli nedsenket så lenge som en halv time.

Orb Weaver Spider

Orb weaver edderkopper, ifølge Illinois Department of Health, lever nesten alltid ute. Gruppen inneholder hagespindelen, en stor svart edderkopp med gule eller oransje markeringer, og den spiny-backed edderkoppen, en krabbeformet, svart-hvitt edderkopp med røde horn. Orb weavers bygger 'klassiske' runde spindelbaner ofte så store som 2 fot i diameter. De bor generelt i områder med høy tett vegetasjon eller opptar hjørner av lader, verandaer eller andre utendørs strukturer. I motsetning til noen av sine mer aggressive fettere, er orbvæveren fornøyd med å sitte i sin web og vente på byttet sitt for å forstyrre seg selv. Mer enn 500 typer edderkopper bor i staten Illinois. Ifølge Illinois Department of Health, er de fleste av disse edderkoppene funnet utenfor, men noen få arter nyter husholdningenes kjeller, skap og familieromsmøbler. Og så er noen arter av edderkopper peri-innenlandske, det vil si, selv om de ikke liker din bedrift, gleder de seg til å bygge sine nettsider på verandaen din eller på hjørnet av verktøyet ditt.