Hvilken tid på året gjør Wild Birds Lay Eggs?

 

Lengre dager

Fugleadferd er hovedsakelig basert på instinkt og respons på miljøpåvirkninger, inkludert lys. Lengre dager inspirerer fugler til å begynne frieri og hekker.

Gimme Shelter

Fugler hekker på en rekke steder, men det vanlige temaet skjuler sine reir fra rovdyr. Fugler som hekker i store kolonier stole på 'sikkerhet i tall', og legger egg i et enkelt skrape på bakken eller på klippene.

Gi meg

Babyfugler vokser raskt og krever store mengder mat. Fugler begynner instinktivt på avlssyklusen når det er optimal matforsyning tilgjengelig, vanligvis etter sesongregner og i løpet av vårsårstiden når det er rikelig med matforsyninger.

Garderobeskift

Voksne fugler fyller vanligvis en gang i året; Dette er når de kaster gamle fjær og vokser nye. Prosessen beskatter fugler '-systemer, og de nestes ikke når de blir fulle.

Ikke i kveld

Fugler vil ikke oppdrette med mindre de har god helse og har tilstrekkelig mat og ly. Uvanlig vær, sykdom eller uønsket Miljøforholdene kan påvirke nesting atferd. Ville fugler legger egg når miljøforholdene er best for å gi tilstrekkelig ly og mat for å bygge reir og mate sine unge. Vanligvis oppstår nesting i løpet av vårsesongen, men fugler som bor i områder hvor klimaene er konsistente, kan øke flere familier gjennom året.