Hvordan å avgrense skrap gull

 

1.

Bland Aqua Regia. Ta saltsyre og salpetersyre og bland dem i den store glassbeholderen i forholdet 3 deler saltsyre til hver 1 del salpetersyre. Det fungerer bedre når det er nyblandet, så la det ikke ligge lenge.

2. Ta putt gull og sett det inn. Du kan få skrap gull deler fra noen datamaskiner, finne gamle smykker, forgylte bil deler, osv. Bare se, noen store bedrifter, som sykehus, kan til og med betale deg for å ta med sin gamle skrapteknologi! Husk å være forsiktig og ha beskyttelse som hansker, vernebriller , og et forkle. Tross alt er dette surt.

3. Når gullet er oppløst, hell av væsken i en annen glassbeholder og fjern eventuelt metall eller stein Legg til urea i væsken for å få ting i gang. Deretter legger du til noe natriumbisulfat for å få gullet til å samles nederst i beholderen.

Slett av væsken. Du kan prøve å trekke den av eller strekke ut gullet (det vil se ut som et styggt brunt kraftlignende stoff), men en måte som virker ganske populær, er å koke det bort. Sett varmeplaten utenfor, så langt fra noen eller noe som lever det yo du kan. Hell væsken i kaffekanteren (eller karaffen) og la den gå til væsken er borte. Ikke kom nær det mens dette skjer, det er fordampet syre i luften rett rundt det. Etter at du har tatt ut kontakten og det er satt for en stund, ta det brune pulveret ut.

5.

Smelte. Brett det brune pulveret i et papirhåndkle som har blitt fuktet med å gni alkohol og start på den med en fakkel. Papirhåndkleet vil holde trykket fra fakkelen fra å blåse gullpulveret over alt. , og du har 99,999\% rent gull.

Tips og advarsler

  • Hvis du kommer til å bli seriøs om dette, få noen gullforms av ebay slik at du kan kontrollere vekten.
  • Gå til bedrifter som må oppgradere elektronikk for råvarer, bruk en metalldetektor på stranden, etc.
  • Vær veldig blodig forsiktig! er svært korrosiv. En er den eneste kjente syren som er sterk nok til å oppløse gull og platina. Jeg er ganske sikker på at det kan gjøre en oppryddende jobb som også løser uforsiktig fingre.
  • Raffinering av skrapgull, eller gullgjenoppretting, kan utføres relativt enkelt. Du kan kjøpe de fleste av de requried materialene og forfinne .9999 rent gull for under $100.00