Hvordan bygge en liten fortsatt

 

Stove-Top Still

1.

Sett en 1-gallon metallkoker på en brennende ovn. Legg et herdet glass i midten av potten. Sett en liten magnet i glasset slik at den forblir på plass i midten.

2.

Hell væsken du vil skille i potten. Sørg for at du ikke får noen inne i oppsamlingsglasset. Dyp termometeret i væsken og slå brenneren på høyt.

3.

Slå brenneren ned til laveste innstilling Når temperaturen på væsken når 120 grader Fahrenheit. Fyll en stor, rundbunnet bolle med is og legg den over åpningen av potten. Isen vil avkjøle de oppvarmede damper og føre til kondens i bunnen av runden. < / p>

Soldrevet Still

1.

Sett en liten bolle i midten av en større bolle. Hell det uren vannet du har samlet inn i den større bolle . Sørg for at den lille bollen ikke begynner å flyte. Hvis det gjør det, tøm litt vannet ut av den større bolle.

2.

Dekk åpningen til den større bolle med plastfolie. Fest den rundt kantene med et gummibånd eller et stykke snor. Legg en liten stein i midten av plasten slik at den dør ned mot midten av den mindre bolle.

3

Sett bollen i direkte sollys og la det være der i minst fire timer. Sjekk det når tiden er oppe, og du vil se vannet samle inn i den mindre bolle. Det ure vannet har fordampet, samlet på plastet og droppet inn i den mindre bolle. Eventuelt smuss som var tilstede i vannet i den større bolle, kommer ikke i vannet i den mindre bolle.

Destillasjon er en prosess som du kan bruke hvis du trenger å være sikker på at drikkevannet er rent, eller hvis du vil skille komponenter av en væske. Du kan være kjent med ideen om hjemmelagde stillbilder som er bygd for å lage alkohol, men i henhold til Monster Guide, er destillering av alkohol ulovlig i de fleste land, inkludert USA (unntakene er Italia, Østerrike og New Zealand). Du kan bygge din egen lille fremdeles av enkle materialer som du kanskje allerede har rundt huset.