Hvordan sammenligne en Sony til en tenne

 

Formater

Sony eReader støtter .epub filformatet, som du kan åpne med andre programmer og enheter, selv om noe skjer med ebook-leseren din. Amazon Kindle, derimot, støtter det proprietære .mobi filformatet, som du kun kan åpne med Kindle eller Kindle-applikasjon. Dette gjør deg i ulempe hvis det skjer noe med din tenne, og du har ikke en enhet med en støttet Kindle-app for å åpne bøkene dine.

Funksjoner

Både Sony eReader-modellen Daily Edition og Amazon Kindle er trådløse, slik at du kan laste ned bøker uten å koble ebokleseren til datamaskinen. Daily Edition er imidlertid nyere og dyrere enn Kindle. Eldre eReader-modeller, mens de er lavere i prisen, har ikke trådløse funksjoner. På den annen side har eReader en berøringsskjerm, noe som gjør det mulig å navigere sider som er enklere enn med Kindle-knappene.

Bibliotek

Amazon Kindle gir deg tilgang til mer enn 400.000 bøker, aviser, magasiner og bloggen feeds gjennom Amazon-butikken. Sony eReader gir deg tilgang til Reader Store og lar deg også sjekke e-bøker fra det offentlige bibliotekssystemet. Fra september 2010 har Kindle ikke noe system for å låne eller låne e-bøker. Sony eReader og Amazon Kindle er to populære ebook-lesere. Når du velger en ebook-leser, bør du vurdere fordelene og ulempene ved hver modell.