Hjemmelaget Remedies: Insect Killers

 

Insect Killers

PlanetNatural.com foreslår at en kombinasjon av natron og pulverisert sukker blandet i like deler vil drepe kakerlakker. Bland så mye som du tror du kanskje trenger, og dryss det rundt det infiserte området. En annen av PlanetNatural.coms forslag er å bruke sitronsaft og / eller griller som en myrder. Sitron er et naturlig avstøtende middel, og grisene kan brukes mot slutten av en tørr periode før det går regn. Stryk saften eller griser rundt områder der myrene er konsentrert, hvis du finner myrhøyden, legg dem der. Myrene vil Ta grisen til å mate dronningen myr. Når dronningen myr drikke vann, vil hun begynne å oppblåse fra grisene og til slutt dø. Når hun er død, vil de andre maurene også begynne å dø også.

Bug Repellants and Sprays

Påfør alle essensielle oljer på huden for å sørge for at du ikke har noen allergier. Mynt, kattemynte, pennyroyal, citronella (rose geranium) og nellikolje kan brukes som elementer av hjemmelagde bugsprøyter. GreenYour.com sier at Citronella og cloveoljer er mest vellykkede. Fordi du bruker essensielle oljer for å lage denne insektsprayen, vil det ikke har en kjemisk lukt og vil ikke være skadelig for helsen din hvis en liten mengde innåndes. Når blandet med essensielle oljer og destillert vann, kan jojobaolje, olivenolje, vodka, heksehasel og isopropylalkohol brukes som distributør.

Mint og Jojoba Spray
I en sprøyteflaske kombinere:
1/4 eller 1/2 ts. mynteolje
1 kopp jojobaolje
1 kopp destillert vann
Rist godt og bruk som nødvendig

Citronella og Witch Hazel Repellent
1/4 kopp destillert vann
1/4 kopp heksehasel
120 dråper (ca. 4 ss.) citronellaolje
Drikk heksehaselen langsomt inn i vannet i en bolle, og visp sammen til godt blandet. Rør i citronellaoljen og hell deretter blandingen i en sprøyteflaske. Insekter er en epidemi i sommermånedene, og det virker som om de kommer tilbake uansett hva du gjør for å hindre at de kommer tilbake. Kommersielle bugsprøyter er dyre og inneholder skadelige kjemikalier, så i stedet for å bruke farlige stoffer for å eliminere bugs, prøv å bruke hjemmelagde løsninger samt essensielle oljer for å drepe eller avvise insekter.