Hva er en enkel måte å huske på muskler i menneskekroppen?

 

Størrelse, form, plassering og funksjon

Nesten alle muskler i kroppen bruker en av disse faktorene i navnet. For eksempel bruker biceps femoris både form og plassering av muskelen - la oss vite at den har to hoder og ligger på lårbenet. Quadratus lumborum er firkantet ('quadratus') og i lumbalområdet på ryggen (lumborum). Pronomen quadratus er en firkantet muskel som vender armpalmen ned (pronasjon). For mange av musklene forteller navnene deres hva og hvor de er, og hva de gjør. For folk med språkkunnskap, er denne metode for memorisering svært effektiv.

Tilordne Nick-Names

Supraspinatus-muskelen har en viktig funksjon, for å forlenge armen sidelengs omtrent seks inches - som er omtrent det samme avstand en ville holde en koffert. Av denne grunn kalles supraspinatus også 'koffertens muskel'. I andre sirkler kalles det 'kofferten-spinatus'. Og mens det høres kanskje dumt, knytter det muskelnavnet med sin plassering og funksjon, noe som gjør det lettere å huske. Noen muskler, som supraspinatus, har allerede kallenavn, men noen kan tildele et annet navn til en hvilken som helst muskel som en minnestøtte. Alt er rettferdig når du studerer for en eksamen - bare vær sikker på å skrive inn det faktiske navnet på testen.

Bruk Mnemonic Devices

ILS er et vanlig akronym for erector spinae muskel gruppen - Illiocostalis, longissimus og spinalis. ILS blir ofte memorized som 'I Love Sex' - selv om noen ord som begynner i ILS vil gjøre. Men 'I Love Sex' er bare fryktelig nok å fange oppmerksomheten og jogge minnet - og det er morsomt å si. Det eneste problemet med mnemonic-enheter er at elevene må huske enheten og hva bokstavene egentlig står for. Allikevel er hele poenget med en mnemonic-enhet å jogge minnet i riktig retning.

Få hendene på

En av de store tingene med anatomi er at det er mer enn bare en haug med bilder på en side. Anatomi er en vitenskap om hvilken alle har intim kunnskap fordi alle har en kropp. Studentene kan bli kjent med seg selv (eller deres klassekamerater) veldig godt ved å observere og palpere musklene på seg selv og andre. Dette fungerer ofte godt for massasjeterapi studenter - som må røre hverandre som en del av deres kurs. Men elever i andre fagområder kan dra nytte av noen praktisk utforskning. Så finn noen gode, vannløselige, markører og ha det gøy å merke og skissere musklene. Det er over 600 muskler i menneskekroppen, og det finnes ingen enkel måte å huske dem alle på. I anatomi og fysiologi er studentene ofte rådet til å huske muskler etter størrelse, form, plassering og funksjon. Noen muskler har også kallenavn eller mnemonic-enheter som gjør det enklere å huske. Legg til det faktum at alle lærer og husker ting annerledes, og til slutt, den enkleste måten å huske musklene er måten som fungerer best for den enkelte.