Kunstprosjekter på løvskoger

  Løvskoger er fulle av trær som kaster bladene sine om vinteren, i motsetning til eviggrønne trær. Denne typen skog er full av dyr som ekorn, mus, shrews, hjort, elg, ulver, flaggermus og speil. Kunstprosjekter kan gjøre mer enn bare lære teknikker; Når du arbeider med løvskogskunstprosjekter, kan studentene lære om skogens indre arbeid.

Diorama

Lag en diorama av en løvskog. En diorama er en praktisk måte å lære om alle elementene i en skog. Begynn med en boks med en hvilken som helst størrelse. Dekk utsiden med vanlig papir eller filt. Opprett en skogscene på innsiden. Mal opp himmelen eller skogsgulvet. Lag trær med egentlige grener eller stykker papp med blader av byggepapir. Moss kan legges til skoggulvet eller trærne, og små dyr kan skulptureres ut av leire.

Fire årstider

Vis hvordan løvtrær i en skog skifter gjennom hele året ved å lage et firepanelbilde. La barna klappe et stort ark i halv og åpne det opp. Vik det motsatt og åpne papiret opp. Dette vil gi dem fire like deler. Begynn med å tegne et tre i hver seksjon. Oppfordre dem til å gjøre trærne like store, siden de illustrerer hvordan ett tre endres. Skriv 'Vinter', 'Vår', 'Sommer' og 'Høst' i seksjonene. Be ungene å bruke kunstforsyninger til å farge i blader, dyr, vær og jorden, i henhold til temaet for deres spesielle.

Fotoprosjekt

Dette pågående kunstprosjektet undersøker et bestemt løvtreet i hele skolen år. Be elevene til å ta et bilde av treet i september, så igjen i oktober og så videre gjennom hele året. Denne visuelle dagboken kan være ferdig i mai eller juni på skolen. Hver måned kan et bilde limes på et stykke papir. Få dem til å skrive et dikt eller en kreativ historie på samme side for å følge bildet. Oppfordre dem til å skrive fra et dyrs synspunkt. La dyret forklare endringene som forekommer i løvskogen i løpet av året. Sett alle de ferdige sidene i et bindemiddel.

Dette prosjektet er en måte å inkludere kunst, vitenskap og kreativ skriving i ett prosjekt.