Hvordan skrive for kjærligheten til det og tjene penger også

 

1.

HUSK AT SKRIFTEN, DER KAN GJELDES, GJØR DIN TID VELDIG STRESFUL:

Hvis du er en person som så at du kan gjøre noen få ekstra dollar ved å skrive noen e-bøker eller noen artikler, og du ikke har en sann interesse i å være forfatter, vil tiden du bruker til å virke litt kjedelig og ikke-produktiv. Skriving, med mindre det er obligatorisk, burde ikke føles som en læreplass. Å skrive for kjærligheten til det, er det som gjør alt verdt for reisen.

2.

HVA SKAL DU SKAL SKRIVE? FIGUR UT HVIS DU SKRIVER BØKER, EBOKSER , ARTIKLER ELLER KOPIER:

For at du virkelig skal kunne nyte din skrivekarriere må du like det du skriver. Har du noe å si, og du tror at det vil ta en bok eller ebook for å gjøre det? Er du kreativ og har en flott fantasi? Vil du gjøre en roman rettferdighet? Eller har du noen tips og tanker å dele med publikum der artikler kan fungere bra? Hva med å skrive kopi til noen andre? Du kan tjene penger med noen av disse. Velg en eller velg dem alle. Gjør den riktige beslutningen for deg.

3.

STUDER DIN SKRIVNINGSKRAFT:

Besøk nettsider, les bøker, snakk med andre, etc. du skriver håndverket slik at du kan bli bedre på det med all kunnskap. Det er ikke noe galt med å bli undervist. Dette er hvor din kjærlighet til skriving vil spille en stor rolle. Du tenker ikke på å utvikle det du elsker. Og jo bedre er du på det du gjør, desto mer penger gjør det mulig.

4.

NÅR DU ' VE FØLG STEGENE OVER, START SKRIV OG SEND INGÅ:

Hvis du skriver bøker eller bøker, begynner du å søke redaktører, publiseringsalternativer, illustratorer (hvis nødvendig), nettverk for å fremme. (Se Resources nedenfor)

Hvis du skriver artikler, velger du ulike nettsteder eller magasiner for å sende inn. Du vet aldri hvem som kan lete etter det du har skrevet.

Hvis du er kopiforfatter, velg et sted å selge deg selv.

Nå tjene penger og Ikke glem å elske å skrive i prosessen.

Tips og advarsler

  • Kjærligheten til skriving gjør tålmodighet litt lettere å holde fast på. <
  • Dette er bare mine tanker.
  • Gjør din forskning.
  • Skrive som en karriere kan noen ganger føle seg som en chore hvis ikke gjort med de rette motivene; alt annet enn kjærlighet. Du kan skrive bare for kjærligheten til den; du kan være glad når du skriver. Din skriving kan være nyttig for deg og andre. Å skrive for kjærligheten til det kan være så oppfylt. Så, la oss se hvordan du skriver for kjærligheten til det og tjener penger i prosessen.