Hvordan være en paranormal etterforsker

 

1.

Det første du må gjøre er å lese og studere. Ikke bare om emnet for det paranormale, men også i naturvitenskapen. Årsaken til dette er at du Ønsker å få all den kunnskapen du kan, så du vet hva som skjer rundt deg. Hvis du er i spøkelse, les så på noen fysikk. Hvis du liker UFO'er, studer så noen astronomi og fysikk. Hvis du er i kryptosologi, så lær du biologi og zoologi. Du trenger ikke å være ekspert på disse tingene, men en grunnleggende ide hjelper. Du vil ikke løpe rundt og si at du ser en UFO når det ikke var noe mer enn en vanlig satellitt.

Neste, få utstyret du trenger. Begynnere skal starte med noen enkle ting som alle kan bruke. Selvfølgelig trenger du et blitslys slik at du kan se i mørket. Kamera er et must, digital er det beste. En båndopptaker er nødvendig for å registrere hendelsene. Få et videokamera med nattesyn også. Du trenger nattesyn fordi vi alle vet å filme noe og ikke se noe som skjer, vil ikke gjøre noe godt. Walkie talkies er gode til, slik at du kan kommunisere med andre når de skilles.

3.

Bli med i en gruppe paranormale forskere. En gruppe er bedre enn bare én person, fordi det er flere mennesker å få øye på ting. I tillegg vil du få folk til å dele teorier med. Også du vil ha folk med deg hvis noe kan skje med deg. Jeg anbefaler grupper på 3-6 personer. Grupper til store kan bli hektiske med all støy og teknologi og holde orden på alle. Hvis det ikke er en paranormal gruppe hvor du er, gjør du en. Det er mange mennesker i det overnaturlige.

4.

Finn steder å gå til. Du kan gå til bibliotek og få bøker om dine lokale hjemsøkte steder. Eller du kan sjekke internett. Heng flyger også, folk vil se dem og noen kan ha noe de vil dele med deg. Flere mennesker har eller har hatt merkelige opplevelser, så tror du .

Det viktigste trinnet er å vite hva du gjør. Vet hvordan du bruker utstyret og vet hva du bør gjøre under en undersøkelse. Når du bruker tapeopptaker sørg for at alle er stille. Hvis alle er høyt mens du spiller inn, når du spiller på kassetten, venter du ikke hva som skjer. Jeg vil foreslå å snu videokameraet når som helst du vil bruke opptakeren din. På denne måten hvis du hører en merkelig støy eller stemme, kan du sjekke videoen for å se om det var noe eller noen i området på den tiden. Hvis du tar bilder, vet hvor som helst yone og alt er. Samme med å bruke videokameraet. Hold øynene og ørnene åpne hele tiden.

Endelig antar du ikke alt du får, eller fangst er automatisk et spøkelse eller UFO. Å være en etterforsker betyr å se på alle bevisene og gjennomgå alle mulige scenarier av hva det kan være. Kontroller alt ditt bevis veldig nøye, to ganger, til og med tre ganger hvis du må. Hvis du ikke kan finne ut hva du har, gå tilbake til stedet og se deg rundt, til og med gjenta scenen. Dette er hvor din vitenskapsstudie vil komme til nytte. Som jeg snakket om i første trinn, vil du ikke gå rundt og si at du har et spøkelse på et bilde når det virkelig er bare en lysrefleksjon av et nærliggende objekt.

Tips og advarsler

  • Jeg støtter ikke brudd på privat eiendom for å gjennomføre paranormale undersøkelser.
  • Å være en paranormal etterforsker kan være veldig morsomt, men det betyr ikke at det ikke er involvert. Dette er trinnene du bør ta hvis du bare begynner med paranormal.