De beste stedene å Stargaze

 

Mørke

Unnslippe fra byens lys. Søk mørket. Velg et sted som er trygt og lett tilgjengelig om natten. Gode ​​steder å gå inkluderer statlige parker, stranden, utkikk eller observasjonspunkter og åsene eller fjellene. Hvis du ikke kan komme helt bort fra lyskilder, velg det mørkeste området du kan finne som har et klart syn på himmelen. Taket på en høy bygning kan være over de fleste bylysene (bare vær sikker på at du har tillatelse til å være der.)

Ørkener

Ørkener er gode steder å stargaze. Den tørre luften og mangel på bebyggede områder gir en uforstyrret natthimmel opplevelse. Hvis du vil ha fordelen av store teleskoper sammen med mørket, gjør du det en reservasjon på Kitt Peak National Observatory, omtrent en og en halv time utenfor Tucson, Arizona. Natural Bridges National Monument og Bryce Canyon, begge i Utah, er også gode destinasjoner for mørk ørkenhimmel. Uansett hvor du går, husk at ørkener blir kalde på natt, selv om sommeren.

Islands

Hawaii har et rykte som en av de fremste stedene å stargaze. Geografi har gitt øya en 2,500 kilometer lysfri buffersone og en stabil atmosfære overhead, så stjernene ser tydeligere ut, selv til det blotte øye. Øya Mol okai er en bestemt favoritt for stargazere og Mauna Kea observatorium på den store øya Hawaii er verdens største. Nærmere på fastlandet, California's Channel Island, San Juan-øyene i Puget Sound og kystnære øyene Maine, North Carolina og Georgia, kan alle gi deilig mørke til stargazere.

Fjell

Yosemite nasjonalpark i California Flagstaff, Arizona og Greenbank, West Virginia, er alle forpliktet til å bevare en mørk himmel for stargazere. De fleste fjellplassene i Rocky Mountains, Sierra Nevada-serien og Tetons har mørk himmel og en overflod av klart vær for stargazing. Olympic National Park og Cascade Range i Washington-staten kan ofte gi overraskende gode stargazing muligheter, da besøkende ofte befinner seg over det rådende skydekke.

Prairies and High Plains

Det er en god grunn at Montana kalles '' Big Sky Country. ' De høye slettene og prairiene i det sentrale USA kan gi flott utsikt over store, uhindrede himmelen. Montana og Wyoming har begge lovgiving venter på å sette standarder som begrenser lysforurensning. Dakotas, Nebraska, Kansas, Oklahoma og Texas har alle massevis av vidt åpne rom, perfekt for stargazing. Lokale stargazere antyder å finne en grunne bakke som fuktighet, noe som kan tåke nattehimmens utsikt, ofte synker ofte med så lite som en 35- eller 40-fots stigning i høyde. De beste stedene å stargaze er borte fra storbyer og byer fordi lyset 'forurensning' fra streetlights, reklame, fabrikker, butikker og boliger gjør det vanskeligere å se natthimmelen. De aller beste stedene er i høyere høyder og i tørre klimaer, steder med mindre fuktighet og færre partikler i luften.