Hva spiser Mahi Mahi Fish?

 

Typisk diett

Den mahi mahi feeds på små havfisk som flygende fisk, man-o-krigsfisk, sargassumfisk og triggfisk. De spiser også ungfisk av stor fisk som tunfisk, billfish, makrell og annen delfinfisk. Andre favorittmatvarer inkluderer hvirvelløse dyr som blekksprut, blekksprut, krabber og maneter.

Fôringsvaner

Delfinfisk vokser raskt og har frodige appetitt. De er raske, smidige rovdyr som spiser på dagtid nær vannoverflaten. De spiser ofte på små fisk og reker funnet i sargassum, en type fritt flytende brunt tang funnet i kystnære Atlanterhavet.

Søppel < h2> Fordi mahi mahi er ikke-diskriminerende foragere, spiser de noen ganger ikke-matvarer som er innblandet i tangene de lever i. Ifølge South Atlantic Fishery Management Council er det funnet ting som plastemballasje, lyspærer og snor i magen av delfinfisk. Mahi Mahi, det hawaiiske navnet på delfinen, er navnet det går når det selges i sjømatmarkeder og restauranter. En favoritt av dybhavsfiskere og sjøminnere, delfinen er ikke relatert til havpattedyr med samme navn. Det er en stor, aggressiv rovdyr som feeds på et bredt utvalg av havtyper.