Hvordan få en Birdhouse så barna dine kan se dem Nest

 

1.

Dette er et morsomt prosjekt å gjøre hvis du er en fuglelsker eller har barn eller barnebarn som vil elske å se på fugle. Du kan kjøpe en av disse rede på nettet eller bygge en. De kalles vindu fugle reir. Når du har bygget en eller kjøpt, gå videre til trinn to.

2.

Vi må velge en god plassering. Denne plasseringen må være lett synlig fra innsiden av huset vårt, men må ha trær eller busker i nærheten for å gjemme det. Fugleinstinkter forteller dem at de ikke skal nese ut i det åpne rommet. Jeg valgte et ryggvindu med et middels størrelse lønnetrær ca 20 meter unna, men gir skygge og dekk for reiret fra luften.

3.

Nå følger vi instruksjonene på hvordan å feste det sikkert i vinduet vårt. En gang festet jeg plassert noen små kvist og et par blader i bunnen for å prøve å tiltrekke en fugl. Ca 2 uker til våren gjorde en slynger henne hjem.

4.

Mine barn elsket å se på krybben og små egg hver dag. Jeg kan ikke vente på at de skal luke. Som av denne artikkelen er de fortsatt prepping til luke. Disse husene er ikke så dyre, så hvis du har barn prøver en ut ... barna dine vil elske det.

Jeg sprang over denne vinteren og syntes det ville vært morsomt å prøve og barna mine ble forelsket i det. De elsker å se hva som foregår hver dag i et rede. Den beste delen var at det var ganske billig å kjøpe i forhold til den naturlige underholdningen det genererer.