Hvordan sammenligne Artist Oljemaling

 

1.

Sammenlign de to karakterene av oljemaling. Som forklart på kunstnerens nettsted, hvordan tegne og male, kommer oljemaling i både student og kunstner karakterer (se referanse 1). Studentmaling er billigere, men de er en mindre kvalitet. De er vanligvis laget med syntetiske pigmenter som gir mindre levende sluttresultat (se Referanse 1). Oljemalerier av studentkvalitet er nyttige for nybegynnere eller avanserte malere som er på utkikk etter en ny teknikk. Hvis du er trygg på dine evner, og du vil ha et pulserende sluttprosjekt, er det viktig med kunststoffmaling.

2.

Overvei alkydoljer hvis du trenger en raskere-tørkerolje Når du sammenligner forskjellige rør av maling, finner du et lite utvalg av alkyder. Artistkvaliteter av disse malene gir lignende levende farger, men de tørker raskere, ideell for kunstnere som utfører minimal på-lerret blanding. Alkyd oljemaling er sammenlignet med tradisjonelle oljevarianter, så følg bare disse oljene hvis du trenger raskere tørkehastighet.

3.

Sammenlign konsistensen av oljemalingene. Du kan selvsagt ikke klemme maling ut av røret til du har kjøpt det, men konsistens kan estimeres ved å forsiktig klemme det lukkede slangen. Når du velger konsistenser, husk at en tykkere maling vanligvis tar lengre tid å tørke og er bra for blanding Tynnere oljer gir mer jevn blanding, men mindre på lerretblanding. Hvis du er spesielt om malingene dine, bør du vurdere en vannblandbar olje. Disse malene er ekstremt tykke og designet for å bli tynnet med vann for å møte kunstneren s individuelle konsistensstandarder. Fordi vannblandbare oljer er høyt konsentrerte, koster de mer enn standard oljemaling. Du vil imidlertid få mye mer bruk ut av hvert vannblandbart rør, siden du bare trenger å blande et lite dab med vann når du bruker malingen.

4.

Se etter boksett eller andre pengerbesparende avtaler, som anbefalt av Hvordan tegne og male (se referanse 1). Når du kjøper i bulk, kan du spare mye på kunstnerens oljemaling. Bare vær sikker på at boksen du har kjøpt, inneholder høyverdig maling, ikke studentolje.

Blant kunstnere er oljemaling mye brukt for deres allsidighet. Disse malingene kan både blande seg lett eller blandes helt hvis de fortynnes. Oljemaling er relativt lett å jobbe med, men rengjøring kan være mer tidkrevende enn med akrylmaling. Hvis du bruker oljemaling til ditt neste kunstprosjekt, er det noen ting du må vurdere når du plukker ut malingene dine. Med så mange kunstoljemalinger på markedet, må du vite hva du skal se etter for å få tak i best kvalitet og pris.