Hvordan stoppe frø-stjele ekorre

 

1. Selv om ekorn vil spise noen, og alle typer fuglefrø, ser de sprukne mais og solsikkefrø i mange blandinger ut til å være deres favoritter. Hvis du finner frø som utelukker mais, vil dette bidra til å holde interessen nede i dine matere. Eksklusive solsikkefrø vil redusere fuglaktiviteten, spesielt blant redbirds (kardinaler), og det er ikke bra.

2.

Ekornsikker matere, avhengig av design, kan også bidra til å avskrekke ekornene. Et spesielt design synes å fungere bedre enn de fleste, det er en selvlukkende mater. Den er designet for å lukke tilgangen til fôrbrettet når vekten (ekorn) påføres abbor. Metall er foretrukket over plast, fordi ekorn vil gnave gjennom plast for å komme til frøet.

3.

Flytting er et annet alternativ, men dette kan være underlagt statlige og lokale lover, og du bør sjekke med DNR først. Ekornene er enkle å leve og kan baiteres med nøtter, frukt og til og med peanøttsmør. Når de er fanget, kan du kjøre dem til et nytt hjem, langt borte fra materen din. < /p>

4.

Selvfølgelig er det beste forsvaret noen ganger en god lovbrudd. Bare mate ekornene sammen med fuglene. Kjøp eller bygg en ekornfôr, og hold den på lager med mais og nøtter. Du kan sannsynligvis spare deg mye stress og bekymre deg hvis du tar denne ruten, og du kan faktisk nyte sitt firma.

Den mest vedvarende av alle gnagere må være ekornet, deres jakten på mat er nesten krigsmessig. Og det spiller ingen rolle hvor mange ekorn er i skogen, din fugl-mater vil bli en besettelse med buskhalerne.