Hvordan gå skattejakt i Texas Panhandle

 

1.

Forbered en avtale på en datamaskin med tomme prosentandelsområder som kan fylles ut av både deg og en grunneier. Den signerte avtalen skal gi deg tillatelse til å gå på landet, samt å angi prosentandelen som er avtalt mellom deg og grunneieren dersom en verdi er oppdaget og solgt. Hvis det er mulig, ta kontakt med en advokat som arbeider i delstaten Texas som kan se gjennom avtalen din.

2.

Kjør på offentlige veier sammen med alle eiendommer der du ønsker å undersøke for skatt mens du bruker en GPS-enhet for å gi deg koordinater av steder der du ønsker å søke og grave. Skriv ned koordinatene for senere bruk.

3.

Finn residensen til grunneieren, ved hjelp av offentlige poster om nødvendig. Ta GPS koordinatene til en hvilken som helst Department of Land Management Bureau som serverer Texas Panhandle. Gi GPS-data sammen med veibeskrivelse til eiendommen og få en kontorist å slå opp det registrerte bostedet for eieren av den oppgitte pakken av land.

4.

Kjole vær. I Panhandle of Texas kan dagene bli blærende varmt om sommeren og vil være fuktig og kjølig gjennom høsten og vinterhalvåret.

5.

Søk etter metallprodukter begravet i bakken ved hjelp av en kvalitets metalldetektor. Tilbring minst seks til åtte timer ved å skure landet for metallartikler, grave dem opp som de blir funnet ved hjelp av en håndspade og en spade. Plasser alle gjenstander i en pose eller en boks.

6. Legg hele boksen eller posen med oppdagede gjenstander til grunneieren ved slutten av skattejaktøkten. Vær ærlig og vis alle gjenstander som er funnet, enten varer med lav verdi eller salgbare gjenstander. Denne ærligheten kan lønne seg rett og slett fordi grunneieren kan være villig til å betale deg en finere avgift for noe han har mistet på egen eiendom som har personlig historisk verdi. Grunneieren kan alltid være den første og beste kjøperen for varer som er funnet for slike gjenstander, da slike ting kan være verdiløse for andre.

Tips og advarsler

  • Alltid sjekke inn med en grunneier på slutten av en dag skattejakt, og vær ærlig viser alle elementer som er funnet. Ranchere og bønder i Texas snakker med hverandre rutinemessig, og din hobby kan forvandle seg til en bedriftsvirkning i tilfelle noen andre har mistet et dyrt element på eiendommen deres. I noen tilfeller kan eiendomseiere betale deg rett og slett for å søke etter et tapt element.
  • Aldri grave på et sted der skilt kunngjør et underjordisk rør eller en nedgravet kabel. Hvis du knytter et slikt rør eller en kabel, vil du bli holdt ansvarlig for reparasjonskostnader i mange fylker i Texas.
  • Skattjakt i Texas, med statens rike historie, kan være en morsom og potensielt lønnsom hobby. Med de fleste land i Panhandle of Texas eid av både offentlige og private parter, kan skattejakt være litt tidkrevende i forberedelsene Eventuelle verdiverdier oppdaget på et hvilket som helst land som eies av en annen part, vil mest sannsynlig kreve deling av eventuelle inntekter fra salg av et funnet element.