Hvordan vokse mold på brød

 

1.

Støv støv fra et hvilket som helst område i huset ditt ved hjelp av en bomullspinne. Se på toppen av takvifter, ventilasjonsåpninger eller et område som ikke har vært rent om en stund.

Kjør det du har samlet inn i stykke brød. Du kan bruke mer enn en gang stykke brød, men legg mindre sporer på skiver for å studere forskjellen i forme som vokser.

Ikke slipp mer enn 10 dråper vann ved hjelp av øyedroppen på brødet. Det spiller ingen rolle hvor du legger vannet på brødstykket, men prøv å ikke sette dråpene i ett område.

4. Legg brødet i en plast Oppbevar posen på et varmt og tørt sted. For eksempel kan du sette inn en skoboks eller tupperware.

5.

Vent på at molden vokser. 8 til 10 dager, bør formen ha begynt sin vekst, som virker som en fuzzy hvit, svart, grønn eller oransje farge. Muggen vil fortsette å vokse til den nesten dekker hele stykket brød.

Tips og advarsler

  • Undersøk molden, ta notater hvis du gjør dette for et forsøk eller en undersøkelse. Ta aldri brødformen ut av posen.
  • Brødmugg er en sopp som begynner med sporer som kommer i kontakt med brødet. Kjemisk, brødet naturlig naturlig og kan støpe enkelt hvis det ikke er lagret riktig. Å lage mold på brød kan være nyttig for å lage bananbrød og annen type spiselige oppskrifter. Imidlertid er voksende mugg på brød et godt vitenskapseksperiment for å lære årsaken til mugg og prosessen med å støpe på brød.