Slik flytter du bilder fra Kodak Gallery

 

1.

Åpne Kodak Gallery-kontoen din. Klikk på kategorien 'Mine bilder'. Åpne fotoalbumet som inneholder bildet du vil laste ned. Mus over miniatyrbildet for ønsket bilde.

2.

Et vindu vises rundt miniatyrbildet med rullegardinmenyen 'Utskriftsalternativer'. Velg 'Last ned høyoppløselig'. (Hvis du ikke opprinnelig lastet opp bildet til Kodak Gallery som et høyoppløselig bilde, kan det ikke lastes ned til datamaskinen som en høyoppløselig. Etter at du har valgt 'Last ned høyoppløsning,' blir bildet overført til datamaskinen din på Den samme oppløsningen den ble lastet opp.)

Et vindu 'Åpning ...' vises. På dette tidspunktet velger du enten å åpne bildet i et redigeringsprogram eller lagre filen uten å åpne den i et annet program.

4.

Klikk på 'Åpne med' og 'Bla gjennom' -knappen. Bla gjennom vinduet Velg hjelpeprogram og velg din

For Mozilla Firefox 3.6.8-brukere, har du det retninger er forskjellige. Klikk på 'Lagre fil' hvis du ikke vil redigere bildet. Høyreklikk på filnavnet i vinduet 'Nedlastinger'. Velg 'Åpne inneholdende mappe.' Mappen 'Nedlastinger' åpnes med det nedlastede bildet uthevet. Gi nytt navn til bildet. I venstre kolonne velger du 'Flytt denne filen.' Et bla gjennom 'Flytt elementer' -vinduet vises. Fra mappen 'Mine dokumenter', åpne mappen 'Mine bilder'. Lag og navn en ny mappe, om nødvendig. Velg mappen for bildet. Klikk på 'Flytt' -knappen.

6.

Det samme er sant også for brukere av Internet Explorer 8. Klikk på 'Lagre.' Vinduet 'Lagre som' vises Hvis mappen 'Lagre i' ikke er mappen du vil lagre bildet i, klikker du på den blå pilen ved siden av den for å bla gjennom datamaskinen og finne ønsket mappe. Lag en ny mappe, om nødvendig. Gi bildet et nytt navn. Klikk på 'Lagre' igjen.

Kodak Gallery er et gratis online lagringsområde hvor du kan laste opp og organisere bildene dine. Det finnes redigeringsalternativer i galleriet, som lar deg gjøre justeringer av bildene dine. Etter at bildene dine er klare, kan du vise samlingen din som et lysbildefremvisning, dele og skrive ut til ulike medier som bøker, kort og smykker. I tilfelle der du ikke kan finne dine originale fotofiler, men har dem lagret i et Kodak Gallery, kan de lastes ned til datamaskinens harddisk.