Slik bruker du gullbladark

 

1.

Dekke arbeidsområdet med dråpekluter.

2.

Tape av med maleren tape noen områder av elementet som er Ikke forgylt.

3. Legg overflaten av elementet med en farget gullbladsprimer og en pensel. Dette vil forsegle varen og gi en underfarge som vil Gi det ferdige gullbladet mer dybde. Tradisjonelt er tetningsmidler rød, grå eller oker.

4. Bruk en annen ren pensel for å bruke størrelsen. Dimensjonering er en vann- eller olje- basert lim som er spesielt utviklet for forgyllingsprosessen. Da limet tørker, vil det utvikle en klebrighet, referert til som tak. Du bør bruke gullbladet når størrelsen er tørr, men likevel klebrig. Hvis du venter for lenge, vil størrelsen tørk fullstendig og vil ikke lenger være klissete.

5. Bruk gullbladet ved å fjerne et ark og plassere det på overflaten av gjenstanden. Gni baksiden av gullbladet med forgyllingsbørste til den er festet til overflaten. Fortsett til hele surfingen ess er forgyldt. Hvis limingen har mistet takken, må du på nytt legge på limet.

6.

Hvis gullbladet ditt er høyere enn 22 karat, trenger det ikke å være forseglet. Hvis det er lavere, bruk en gullbladsealer med en ren pensel. La det tørke helt.

Håndverkere lager gullblad ved å hamre gull i vevtynne ark. Gullblad brukes oftest i en prosess som kalles forgylling der arkene påføres dekorative gjenstander som statuer, bilderammer eller speil. Gullblad brukes også ofte i innredning og arkitektur og brukes til tak, kupler eller kolonner. Gullblad kan kjøpes på kunstforsyningsbutikker.