Slik gjenkjenner du en Sandhill Crane Bird

 

1.

Se nøye på de fysiske egenskapene til kranen du har sett. Sandhillkraner er lett gjenkjennelige av deres grå fjær og røde panne. Noen av disse elegante fuglene i Nord-Amerika har også rustfargede fjær. Som de fleste kraner har sandhillkraner lange, slanke, svarte ben og avrundede vinger. De har relativt korte svarte regninger og står vanligvis mellom tre og fire meter høye.

2.

Vær oppmerksom på sesongen når du bestemmer deg for å se etter sandhillkraner. Sandhillkraner er trekkfugler. Noen av dem gjør årlige vandringer mellom deres sørlige vinterfôringsområder og deres nordlige avlsmuligheter. Sandhill kraner kan reise over 4.000 miles i denne perioden. De trives ofte i store grupper.

3.

Legg merke til hva kranen (du har oppdaget) spiser. Kostholdet på en sandkran består av et bredt spekter av matvarer som planter, insekter og små gnagere. Disse fuglene har selv vært kjent for å spise små frosker. Mannlige og kvinnelige sandkraner deltar i forseggjort parring ritualer og danser i løpet av deres hovtid. Senere deler disse fuglene ansvaret for å ta vare på sine unge.

4.

Enten du har sett en stor flokk sandkraner, skal du ta av på flukt eller du har lagt merke til en Enlig fugl står helt stille ved vannkanten, du vet når du har sett en kran. De er et vakkert syn å se!

Tips og advarsler

  • Vær spesielt oppmerksom, og du har ingen problemer med å gjenkjenne en sandkran.
  • Sandhill kranfugler finnes over hele Nord-Amerika og i N.E. Asia. De er de vanligste krantene som er sett i USA. Denne artikkelen gir tips for å hjelpe deg med å gjenkjenne en sandkranfugl. (Klikk på bilder for en nærbildevisning av hver.)