Slik leser du '' Sabre Marionette ''

 

1.

Hold 'Saber Marionette J' manga i hendene som du ville ha en vanlig bok. Vend manga over slik at du ser på hva som vil være bakdekselet til en standardbok. Ryggraden vender mot høyre og sidene vender mot venstre.

2.

Åpne omslaget til boken fra venstre til høyre. Tittelsiden for 'Saber Marionette J' er hvor du forventer å se bokens sluttside.

3.

Gå til første side med bilder og tekst. Øverst til høyre på høyre side er utgangspunktet for lesing.

4.

Les teksten i panelet som starter med tekstbokser eller ordbobler øverst til høyre på panelet. Flytt til venstre for panelet og deretter ned. For eksempel, hvis det er et ordboble øverst til venstre på panelet og deretter et ordboble på høyre side av midten av panelet, les øverst til venstre først og deretter til høyre.

5.

Gå til neste panel til venstre for den første. Start med topppanelet hvis to paneler er rett oppå hverandre, og flytt deretter ned til neste panel.

6.

Flytt ned til neste rad av paneler etter Første rad har blitt lest, og begynner å lese tekst og paneler fra topp til bunn og fra høyre til venstre.

Tips og advarsler

  • Mens panelene og sider leses i omvendt, selve teksten leses fra venstre til høyre, i stedet for å skrives ut bakover.
  • Bruk denne metoden til manga utgitt på engelsk.
  • I 'Sabre Marionette' -serien av anime og manga eksisterer kvinner kun i form av androider bygget av menn. Serien er en blanding av action, komedie og drama med flere forskjellige historier som foregår i en felles verden. 'Saber Marionette J', historien om en ung gutt som kommer over sin egen android, ble tilpasset mangaformatet, likt en grafisk roman, og utgitt på engelsk av Tokyopop. I motsetning til tradisjonelle grafiske romaner, for å kunne lese 'Saber Marionette J', må du reversere lesestilen din ettersom bøkene starter fysisk på baksiden.