Slik kjøper du Caterpillar Food for Butterfly Habitat

 

Feed din caterpillars

1.

Identifiser arten av larver du har. Bruk en sommerfuglveiledning eller et online identifikasjonsnettsted med bilder.

2.

Bestem de spesielle matbehovene til caterpillarna dine. En larve vil sulte i døden før den vil spise feil mat, så det er viktig å være sikker på riktig mat.

3.

Velg levende vertsplanter. Den ideelle måten å mate larver er med levende, friske vertsplanter. Disse kan kjøpes lokalt eller bestilles gjennom elektroniske ressurser.

4.

Velg og plante vertsplantefrø. Frø til vertsplanter kan kjøpes hos mange lokale hager og oppussingsbutikker eller gjennom nettbutikker. Frø kan også samles fra vilt voksende planter (sørg for at du har tillatelse til å samle dem).

5.

Kjøp kunstmat for caterpillarer. Kunstig mat, kalt larver refill, kan kjøpes for larver, men det er vanligvis kjøpt med levende larver. Larvefyll kommer i en mengde som vil mate et bestemt antall larver til de er klare til å bli sommerfugler.

Tips og advarsler

  • Bruk elektroniske ressurser til å Lær mer om larver og sommerfugler de vil bli.
  • Ikke mat caterpillarene dine som er behandlet med plantevernmidler - selv organiske plantevernmidler vil drepe larver.
  • Hvis du vil observere livscyklusen til en sommerfugl, fra larve til voksen sommerfugl, må du gi mat til larver i sommerfuglens habitat. Det er noen enkle måter å gi mat til caterpillarene dine.