Slik lærer barnet ditt å elske naturen

 

1.

Det første prinsippet, som leger sier, er å ikke gjøre noe vondt. Vær forsiktig. Husk at mange barn ikke er vant til å varme, mygg, andre feil og til og med ideen om utendørs. Du bør begynne sakte, spesielt hvis du begynner å prøve å innpode en kjærlighet til naturen i en stort sett husbunden gutt. Unngå den heteste delen av dagen. Prøv å planlegge å være i et område når det er færre mygg og bittende insekter. Starte tidlig om morgenen eller på sen ettermiddag. Hvis du går ut i midten av dagen, kan du begynne å vise steder, museer eller natur sentre. De lokale parkene rundt hjemmet mitt har alle herlige utstillingsrom som også inkluderer aktiviteter som kan gjøres uten planlegging, samt klasser et barn kan ta.

2.

Finn naturparkene i ditt område. Alle byer har reservert naturområder hvor barna kan vise viser av varer fra den aktuelle parken. Ring først for å finne ut om det skjer spesielle arrangementer. En av de lokale parkene i mitt område er Jesse Jones Park. Denne parken har utmerkede programmer for barn hele året, men spesielt om sommeren. De har også en pioner landsby som har pioneer reenactments på ulike tidspunkter i året. Parkarbeiderne vil kunne fortelle deg om stiene i parken eller spesielle ting å se på tidspunktet for året. Så når du går, vil du ha en plan. Du kan planlegge å lage en dag med en piknik lunsj. Mer sannsynlig, men du kan finne det klokere å starte sakte, slik at du går når barna vil ha mer. Når du kommer til parken, ta et par minutter å bare se deg rundt. Ta et øyeblikk å høre på lyder som fuglkalker, vinden i trærne og andre naturlige lyder. Start deretter på informasjonsbygget. Dette er hvor skjermene vil være tilgjengelige for visning. Ofte vil disse bygningene omfatte levende utstillinger av reptiler, fugler eller små dyr. Det vil trolig være viser av gjenstander fra parken som er naturlige og kanskje også av arkeologisk betydning. De fleste barn vil bli entranced av live utstillinger. Mens du er i bygningen sjekk for å finne ut om noen klasser er i økt at barna dine kanskje kan delta eller observere. Ta deg tid til å se alt, men se på barnets interessenivå. Husk å fortsette å ha mer.

3.

En av de viktigste tingene noen foreldre kan gjøre er å beholde et øye med din egen oppførsel mens du tar barnet ditt gjennom utstillingene eller mens du går gjennom parken. Barn lærer så mye av foreldrenes oppførsel. En helt normal frykt for mange mennesker har for eksempel å frykte slanger. Og det Det er lurt å lære barnet ditt å respektere dem. Men når du ser på slanger eller andre dyr som kan gi deg krypene, prøv ikke å vise det. Dine barn vil øyeblikkelig plukke opp frykten eller fobier. må håndtere dyret, men prøv å ikke vise din naturlige frykt. En av mine beste venner har en sann fobi om slanger. Men hennes barn har ingen frykt for dem. De respekterer slanger for deres natur, men de frykter ikke dem. For sin store kreditt har min venn aldri vist sin frykt for slanger til barna sine. Hun har selv gått så langt som å håndtere ufarlige slanger på worksenteret i natursenter. selv om hun var skremt, men hun ønsket å lære ungene å elske hele naturen, så hun roste sin frykt i stedet for å la barna se dem. Ditt eksempel er så viktig for barnets utvikling av en kjærlighet til naturen. /p>

4.

På returdagen til parken er det på tide å involvere barnet ditt i planleggingen av eventyret. Din jobb er å være sikker på at det er rikelig med vann, essensielle førstehjelpsprodukter, og alt annet du anser nødvendig. La barnet plukke noen snacks som hun ønsker å spise på piknik eller en kort pause. Pass på å ta med guider, kart og informasjon om parken. Ta et kamera og noen små poser for å samle trygge gjenstander hvis det er tillatt i parken. Barnet ditt vil kanskje samle blader, steiner, frø, kegler eller andre gjenstander som finnes langs stien.

5.

Når du kommer hjem, skriv ut noen eller alle bildene. La barnet velge bildene hvis du bare skal skrive ut noen av dem. Før turen velg et godt album som de som brukes til scrapbooking. La barnet plassere bildene i albumet sammen med bladene, steinene og andre småskatter som de ønsker. En annen god ide er å la barnet lage notater om dagen, merke samlingene og inkludere alt de vil legge til i minnene de samlet den dagen. Disse enkle ideene vil hjelpe deg med å innstille en livskjærlig kjærlighet til naturen hos barna dine.

Tips og advarsler

  • Kjøp et album som vil imøtekomme begge bilder og objekter.
  • Ta med mye vann på turen.
  • La barnet velge snacks for turen.
  • Pass på å ta et kamera. < / li>
  • Ta med guider, informasjonsbrosjyrer og et kart over parken.
  • Husk ordene 'blader av tre, la det være'
  • Spør parkarbeiderne å advare deg om farer i parken.
  • Gå til tider med minimal varme eller kulde.
  • Unngå går på tur i en tid da mørket vil falle.
  • Påfør solbeskyttelse i områder der du finner det nødvendig.
  • Tidligere gikk barna ut etter frokosten, kom tilbake til lunsj, og endelig kom hjem til mørke. De spilte på hemmelige steder i de lokale skogene som lyttet til fugler, ser dyreliv og lærer om naturen ved å støte opp mot det. I dag ser mange barn aldri ute. De starter dagen etter frokost med TV, datamaskin eller smart telefon. Og det er ingenting galt med disse aktivitetene. De er en del av livet vårt. Men mange barn har mistet all sammenheng med utendørs. Erfaring i utendørs vil gi barnet en forståelse for naturen, en uformell naturvitenskapelig utdanning som ikke kan dupliseres, og en kjærlighet til dyreliv, planter og naturlige ting.