Hvordan Gruve for Gull Bruke Luke

 

1.

Finn et sted i strømmen som gir ca. 1 tommers dråpe per fot langs slussen. Plasser esken i vannet slik at vannet løper langs lengden, men fyller bare tråget omtrent halvveis. Finn en tung vekt for å forankre slussen på plass.

2.

Velg en skovel sand og grus for å legge til slussen. De mest sannsynlige stedene for flager eller nuggets konsentrasjoner er i lee (nedstrøms side) av hindringer og avstengninger. Hvis du har sett noen sannsynlige farger, er det et godt sted å begynne å grave råmaterialet ditt.

3.

Sorter materialet fra spaden for hånd. Plukk ut noen store bergarter og kast dem.

4.

Hell sand og grus fra skovlen inn i sløyfens oppstrøms ende langsomt og jevnt. Tillat rennende vann å vaske alt materialet gjennom slussen. Gjenta denne prosessen til det er en synlig konsentrasjon i leen av alle rifler i slussen.

5.

Løft slussen fra vannet og forsiktig forsiktig nedstrømsenden til en stor bøtte. Velg noe synlig gull fra slussen og lagre det bort. Vask gjenværende konsentrat fra rifflene, fange alt sediment i bøtte. Kommersielle sluser har vanligvis avtagbare riffler og kanskje en liner på gulvet, så demonter slussen etter behov og skyll forsiktig.

6.

Sett sammen slussen og tilbakestill den i strøm. Gjenta prosessen med fôring av sand og grus, slukking og skylling av slusekassen.

Tips og advarsler

  • Etter en eller to slusekretser, inspiser konsentrere i bøtte for gullpartikler eller konsentrere det videre med en gullpanne. Hvis konsentratet er ufruktbar, kan det være lurt å prøve et annet sted.
  • Når vi tenker på en gullprospector, tenker vi vanligvis på en grizzled gammel geezer trudging over ørkenen som fører et esel på et tau, en øksel og en dynamittkasse knyttet til dyrets rygg. I virkeligheten er prospektorer mer Sannsynligvis være opp til knærne i en rushing stream, leter etter gull med en metallpanne. De industrielle bringer med seg sin egen sluse og legger strømmen av rennende vann til å fungere for dem.