Hvordan konvertere naturgass til elektrisitet

 

1.

Hent nødvendige tillatelser for å installere og betjene gasturbinemotoren.

2.

Installer nødvendig NFPA-kompatibel brann og gass undertrykkingssystemer i anlegget og har systemene inspisert av den aktuelle lokale tjenestemann. Test systemene etter behov i henhold til lokale eller statlige lover, opplading etter behov. Installer kodesammenhengende alarmsystemer og test etter behov.

3.

Installer gasturbin i støyreguleringskompatibelt anlegg. Installer og koble turbinovervåkings- og styringssystemer, samt generatorens overvåkings- og styringssystemer. Test overvåkings- og kontrollsystemene i henhold til produsentens instruksjoner og statlige / lokale lover og forskrifter.

4.

Koble naturgasskilden til gasturbinemotoren i samsvar med lokal eller statlig lov og produsentens instruksjoner.

5.

Installer generatoren per produsentens instruksjoner, lokale og statlige forskrifter og NFPA Electrical Code.

6.

Test-kjør gasturbinmotoren, overvåke alle funksjoner i henhold til produsentens instruksjoner.

7.

Bruk de spesialiserte verktøyene for å koble gasturbinemotorakselen til generatoren i henhold til instruksjonene fra generatorprodusenten. Test-last gasturbinemotoren, overvåke alle funksjoner etter behov. Overvåk generatorens ytelse og drift for å fastslå at generatoren produserer strøm.

8.

Brann gasssturbinmotoren og inngå generatoren etter vellykket testing og administrative godkjenninger.

Tips og advarsler

  • Gassturbingeneratorer er billigere å bygge enn kjernefyrte kraftverk.
  • Tidlig jetfly ble noen ganger kalt 'omformere' fordi de konverterte store mengder jetbrensel til støy. Konvertering av naturgass til elektrisitet krever bruk av en gasturbinmotor som effektivt er en jetmotor: luft komprimeres i kompressoren i første trinn, blandet med drivstoff og brent i forbrenningskammeret hvor volumet utvides og temperaturen og hastigheten av strømningen øker , og deretter akselerert gjennom en dyse over turbinen, spinner turbinens kniver og setter turbinens aksel og i sin tur en generators aksel for å skape strøm.