Kunstskoler i Oxford, Storbritannia

  Kunstskoler som er funnet i Storbritannia, Oxford, spenner fra universitetsavdelinger til mindre høgskoler og landsbyinnstillinger. Mens mange av kursene understreker individualitet og uttrykk gjennom ulike medier, er det referanse til de historiske aspektene av kunst gjennom hele tiden, slik at studentene blir godt avrundet i feltet.

Ruskin School of Drawing and Fine Art

Ligger ved University of Oxfords Fine Arts-avdeling har Ruskin - som det generelt refereres til - to steder. Den første (High Street) inneholder et kontor og bibliotek i tillegg til studioer og seminarrom. Den andre beliggenheten Bullingdon Road) inneholder skulpturavdelingen, printmakingstudioer og redigeringssuiter. Skolen oppfordrer studentene til å jobbe i alle kunstmedier. De siste to årene av kursene gir studentene mulighet til å utvikle sine egne interesser og fokus. Bare ca 20 studenter er innlagt per år, og kurs er undervist i tre år på tre åtte uker. Teoretiske og historiske referanser blir berørt samtidig som de innlemmer samtidige elementer i kunsten.



















74 Høy Street

Oxford OX1 4BG

+44 (0) 1865 276 940

ruskin-sch.ox.ac.uk
< br>

128 Bullingdon Road

Oxford OX4 1QP

+44 (0) 1865 276 940

ruskin -sch.ox.ac.uk

Oxford Brookes University

Institutt for kunst på Oxford Brookes tilbyr lavere grad, kjent som stiftelsen Diploma, og høyere grad. Studentene har 24-timers tilgang til egne studieplasser og får hjelp fra et team av praktiserende kunstnere. Kursene spenner fra skulptur og maleri til video og lydkunst. Denne skolen har oppnådd topprangeringen for sine høye standarder for utdanning.























Gipsy Lane

Oxford OX3 0BP

+44 (0) 1865 74 1111

brookes.ac.uk

Sunningwell School of Art < / h2> Kunstlærere ved Sunningwell School of Art underviser i tegninger, malerier, skulpturer og keramikk. Dag og kveld kurs er tilgjengelig for voksne studenter. Sen ettermiddag og kveldskurs tilbys for små barn og tenåringer. Det er tre termer (høst, vår og sommer) som enten går to og en halv måned eller en halv periode på en uke.



Sunningwell School of Art

Den gamle skolen

Oxfordshire OX13 6RD

+44 (0) 1865 730442

artschool.org.uk