Hvordan bygge en Egg Dropper

 

1.

Velg 'støtdempende taktikk' for å bygge et eggdråper. Skjær et eggformet hull i et stykke høyskumskum med en verktøykniv. Hullet skal bare være stort nok, slik at du kan skyve egget inn i det. Pakk skummet i duct tape slik at egget ikke kan falle ut.

2.

Pak egget i et støtabsorberende materiale som skum peanøtter, bomull, innpakningspapir eller popcorn (peanøttsmør er også effektiv) inne i en plastpose, og plasser den i en pappkasse. Bruk enda tre bokser, hver av dem bare litt større enn sist. Legg støtabsorberende materiale mellom hver boks til Beskytt egget. Tape hver boks lukket.

3.

Velg 'langsommere hastighetstaktikk' for å bygge et eggdråper. Dette kan brukes i forbindelse med 'støtdemping taktikk. 'Bygg et eggdråper som har en dragehale, fallskjerm, fallskinner, streamers - en hvilken som helst enhet som senker sin fart når den faller til jorden.

Tips og advarsler

  • Test ditt eggdråper først ved lave høyder. Da, hvis den passerer lavhøyttestene, øker du avstanden fem fot om gangen. Hvis du ikke har eggdråper, må du når som helst redesign den og prøv igjen.
  • Vær forsiktig når du kutter materialer med a verktøykniv. Hvis du går inn i en offisiell eggdråperkonkurranse, må du sørge for at du oppretter reglene og retningslinjene som er etablert.
  • Siden et rå egg er en delikat struktur, har folk prøvd å oppfinne det 'perfekte' eggdråpet i årevis. Vanligvis 'Egg Drop Contest' holdes for studenter som er innskrevet i fysikk eller ingeniør klasser. Det er noen taktikker du kan bruke til å vinne - noe som betyr at du kan holde et egg helt intakt uten den minste springen når den er tapt fra en lang avstand. Les videre for å finne ut hvordan du bygger et eggdråper.