Håndtasker Ideer

  Håndvesker inneholder instruksjonene og elementene som trengs for å lage et bestemt håndverk på et passende sted. De beholder håndverk forsyninger organisert og sikre at alle har de elementene som trengs for å fullføre et prosjekt. Håndvesker er en gave i seg selv eller håndverket kan bli en gave når den er ferdig. De er en praktisk måte å okkupere barn på lange bil- eller flyturer hvis du velger de riktige elementene.

Flyveskebag: Felt Collages

En 8-i-10-tommers filt vil passe til det gjennomsnittlige flyselskapet skuffbord med plass til overs, i henhold til dimensjoner som tilbys av flyselskapets sete og bakkebordannonsør, Brand Connections Sky Media. Selv om transportsikkerhetsadministrasjonen gjelder fra og med juli 2010, tillater saks med 4-tommers eller kortere blader i bærebagasje, kan du enkelt utelate dem hvis du kutter alle feltformene på forhånd.




Inkluder sirkler og ovaler i internasjonale kjøtttoner, trekanter, firkanter og rektangler for å lage kropper og hus og noen dyre silhuetter. Legg til en lys gul solform og en hvit, sølv full, halv og kvart månen form. Legg til stjerner og diamanter for å lage himmelscener. Ta med tre silhuetter. Bruk gummiposer med glidelås, slik at innholdet i håndvesken din er lett å skanne gjennom flyplasser.

Artist på farten

Bruk en mini ryggsekk som en bilhåndveske. Inkluder en pakke med 8 til 10 forskjellige fargetråder, en 8-i-10-tommers tørr slette-meldingstavle, en limpinne, kunstige blomster, pre-cut selvklebende skumformede skinnformer, stavfri rhinestones, vannfri håndvask og en veskepakke med vesker. Bruk pinneformene, rhinestones og blomstene til å dekorere rammen på meldingen før du bruker den for å tegne naturen mens du rir langs. Du kan rengjøre meldingen med vannfri håndvask og vev etter behov.

Plastic Canvas Project Bags

Skriv ut flere enkle barns fargesider for prosjektmaler. Overfør linjene i den valgte tegningen til en matchende størrelse ark av plastduk ved bruk av permanente markører eller maling. Gi nok 24 tommers lengder av garn i hver farge som trengs for tegningen, inkludert garn for piskestinggrensen.



Inkluder en plastisk tapestrynål for barnets håndveske. Legg til et hefte som beskriver enkle plasttykkesting med diagrammer. Annette Rosanelli og Chris Rickert, moderdatters eiere av Needlepointers.com-nettstedet, har samlet en alfabetisk stingguide som inkluderer diagrammer og videodemonstrasjoner av hver søm. Oppbevar disse prosjektene i glidelås med glidelås.