Hva er en Snow Monkey 's Habitat?

 

Foretrukne omgivelser

Snøaber foretrekker å leve i store tropper i fjellområder som er skogkledde med brede blader, noe som gir dem ly og isolasjon. Ulike tropper av snøaber kan finnes innenfor breddegrader på 41 grader til 31 grader nord for ekvator, på alle de japanske øyene, med unntak av Hokkaido, den nordligste japanske øya. De overlever i forhold som spenner fra subtropiske lavlandet, hvor temperaturen kan nå opp til 73 grader Fahrenheit om sommeren, til fjellområder som er dekket i nesten 3 meter snø, ved temperaturer så lave som 5 grader Fahrenheit om vinteren. De to viktigste habitatene for disse aper er varme, tempererte, brede, eviggrønne skoger og kule, tempererte løvskoger.

Fire regioner innbygget av snøapene

Observatører har identifisert fire hovedområder bebodd av japanske makaques eller snø aper. Disse inkluderer Shimokita-halvøya ved den nordlige enden av det japanske fastlandet, Nagano-fjellene i sentrale Japan, kysten øya Oshima og den sørlige øya Yakushima.

Shimokita-halvøya

Nordligste snøapene ligger i den nordvestlige delen av Shimokita-halvøya. Denne halvøy ligger på den nordlige enden av den japanske hovedøya Honshu. Snøaber i denne regionen bor i løvskog og barrskoger.

Øya Oshima

Snøapene er også kjent for å bo i tempererte skoger på øysiden Oshima, nær Hanto-halvøya.

Nagano-fjellene < / h2> Snøapene som bor i Nagano-fjellområdene i det sentrale Japan har fått et mål for berømmelse for deres kjærlighet for å bade i de naturlige vulkanske varme kilder i regionen. Innbyggerne i regionen jobbet for å utvikle bedre tilgang til naturlige kilder for disse aper etter at de ble observert invaderer deres menneskelige naboer 'spa og badestamper.

Island av Yakushima

Den sørligste grensen til snøabenens habitat er den sørlige japanske øya Yakushima, hvor de bor i skoger av subtropiske og tempererte planter og bredblåste evergreens. Dette er regionen med det største antall japanske makakker. Kallenavnet snøaben antyder at denne arten, formelt kjent som Macaca fuscata, foretrekker et overveiende kaldt klima, mens et annet vanlig begrep for arten, japansk makaque, gir en viktig anelse om deres geografiske rekkevidde. Den japanske betegnelsen er nøyaktig, siden apekatternes 'native range' er helt i Japan, men 'monkey' moniker er litt begrensende. I sannhet viser snøapene naturlig tilpasningsevne til ulike værforhold og omgivelser og kan overleve i svært varierende klima , alt fra subtropiske til subarctic skogkledde områder overalt, men den nordligste japanske øya. Deres krav på berømmelse som snøapene stammer fra det faktum at de, bortsett fra mennesker, er de mest nyrverdige primater.