Hva spiser Clapper Rails?

 

Identifikasjon

Det vitenskapelige navnet på en klappskinne er Rallus longirostris. Disse marshfuglene, som er omtrent på størrelse med en kylling, er mellom 12 og 16 tommer i lengde som voksne og har en 20-tommers vingespann. Fuglene har en regning som er lang og litt buet. Klatrereskinner kan identifiseres av deres gråbrune hode, bakre nakke og øvre vinger. Bakfjærene er brune i farge.

Naturhistorie

Klatreskinner bor i kystområdet på både vestlige og østlige kanter i Nord-Amerika og Sør-Amerika. I USA raser fuglene seg fra Sentral-California sørover; på østkysten avler fuglene fra Massachusetts sørover. Noen klappskinner raser også innlandet i Saltonhavet (California) og nedre Colorado River (Colorado, California, Mexico). Fuglene tilbringer sine vintre i samme generelle område; vestkystenfugler i sentral-california og østfugler i new jersey.

habitat

klappskinner finner du i saltmyrer og noen ferskvannsmasser.

diett

klappskinner spiser dyr og planter som er endemiske til deres mystiske habitat. Kostholdet til en klappskinne kan inkludere fisk, bløtdyr, krepsdyr (reker og krabber), insekter og plantefrø.

Bevaring

Selv om klaffeskinner er vanlige på østkysten av USA, deres befolkninger på Vestkysten anses å være truet på grunn av tap av egnet habitat. Clapper skinner, også kalt marsh høner på grunn av deres kylling-lignende størrelse, er en type fugl som ofte finnes i saltvann og ferskvann myrer langs den vestlige og østlige kysten av USA. Clapperbanens område strekker seg også gjennom Mellom-Amerika og østkysten av Sør-Amerika.